Miért nem bízik bennem?

Figyelt kérdés

Anyu nem bízik bennem.Igen beismerem régen mondtam olyat ami nem igaz.De most nem csinálom azt!Folyamatosaan azt hisz h hazudok pl suliban a jegyek elfelejtettem megmondani es aztan hazugnak nevezett.Es h tudta meg a jegyet?A nagynenemtol kerdezte meg aki a magyartanarom!En is elmondtam nem kene ezt csinalnija de lehet h a nagynenem is direkt mondta el!Soha nem vok anyamnak eleg jo!ev vegen kituno lettem de meg az se jo anyamnak mer az egyik baratnom is kituno lett es persze az evzaro utan meg azt hajtogatta h nem vok szorgalmas!megegyszer nemletott amikor mentem haza es megkerdezte merrol mentem en megmondtam h arrol amerrol szoktam es o a kepembe rohogott es azt mondta h :Hazudz!

De mier csinalja ezt?12\L

#Ianya.
2015. júl. 11. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Elveszítetted a bizalmát. Vannak emberek aki rendkívül érzékenyek arra,ha hazudnak nekik. Főleg,ha az a saját lányuk. Ezt nagyon nehezen tudják feldolgozni,elfogadni. Évekbe fog telni.
2015. júl. 11. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
1. Hagyjuk már ezt,milyen anya az aki nem képes megbocsátani a gyerekének 1-2 füllentés miatt?
2015. júl. 11. 23:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha hazudoztál, nem kell csodálkozni, hogy nem bízik benned. Ez van, jó leckét kapsz, kiscsillag.

Ha az én gyerekem kamuzna folyton, én sem hinnék már el neki semmit.

2015. júl. 12. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!