Miért nem bízik meg bennem anyukám?
#1 teljesen igazad van.
Kedves kérdező ,nem hiszek a testi fenyítésben ,de kicsit biztos megrángatnálak anyukád helyében.
"eddig nem volt egy fiú barátom se, most itt 2 fiú a legjobb haverom, nincs köztünk semmi, kisebb kavarások"
Szerinted ez egy anyuka álma?
#4 A privát üzenetedre válaszoltam ,nem intelligens dolog de bemásolom hogy milyen ember is vagy TE.
"Apád se téged álmodott! De tudod kis széket nem tudott!!!"
És a válaszom:Ma már ez a második privid,az édesapám múlt vasárnap meghalt. Szerintem büszke lehetetta lányára,Mensa-tag vagyok ,16 évig voltam modell az USA-ban,és nem akármilyen,UCLA-n szereztem a diplomám,a munkám mellett,bejártam a világot ,és nem képzeld nem kellett hanyatvágnom magam egy munkáért sem.
Szégyelld magad!
16 évesen melltartós képeket mutogatsz? És csodálkozol, hogy anyukád nem bízik benned? Nagyon nem a te életkorodhoz tartozó viselkedési mód. Nem ez az "élés".
Egyébként amit egyszer felraksz a netre, nem tudhatod, hogy hol látod viszont. Amanda Todd, így van. A legjobb barátod is fordulhat ellened, vagy továbbküldheti heccből valakinek.
Aztán azt veszed észre, hogy kiközösítenek.
"Pasim is csak 1 volt". Tizenhat évesen egy is bőven elég, nem kell hosszú listával rendelkezned.
Anyukádnak igaza van, amiért helyteleníti ezeket a viselkedéseid. És mivel titkolózol előtte, pláne nem bízik benned.
Ha azt akarod, hogy megbízzon, akkor ne titkolózz előtte.
Most belenéz az üzeneteidbe, mert nem bízik benned. Ha hagyod, akkor egy idő után le fog szokni róla.
De ehhez az is kell, hogy 16 évesen ne reebancoskodj, hanem életkorodnak megfelelően viselkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!