Szulok, ti hany alkalom utan hagynatok a gyereketeket, hogy egyedul vezessen?
Hát ez olyan, utolsó, hogy az is koccan, aki 30 éve vezet, meg olyan is halt már meg vétkesként autóbalesetben, akinek ez a szakmája és van 50 évnyi rutinja.
Szóval hagyni kéne azt a gyereket, hogy önállóan rutint szerezzen, utasítgatások és szülői kormányelkapások nélkül!
Tanuljon egy kis felelősséget, szüksége lesz rá az életben.
Vagy akkor is mellette akarsz ülni, amikor hazavisz egy lányt, és felmennek a szobájába???
"azért gondolj bele, nem adják meg akárkinek a jogsit,"
Dehogynem, hisz én is megkaptam (nem fizettem le senkit), mégse tudok vezetni.
Ha figyelmetlen, akkor még ne hagyjátok, mert baleset is lehet belőle! Nem csak az autóért, a saját életéért, és ugyanúgy másokért is felel! Néhány alkalommal még kísérje el egy tapasztaltabb vezető, és utána engedhetitek!
Egyébként én 18 évesen kaptam meg a jogosítványom, és pár nap után már egyedül mentem autóval!
mi autós család vagyunk, így más volt a szitu, én már kisiskolás koromban megtanultam vezetni, 17 évesen kellett mennem kreszre, 18 évesen meg is kaptam a jogosítványt. szüleimet elvittem egy körre és másnaptól egyedül jártam autóval iskolába :) volt egy pár baki, de azokból tanultam... :)
szerintem engedd el, teljesen másképp fog figyelni, csak világosba az első alkalommal
Én is azóta vezetek egyedül, amióta a kezembe vettem a jogsit. Még a vizsga előtt mentünk többször apámmal gyakorolni, tudta hogy nem kell félteni a kocsit.
A kérdésnem egy felnőtt emberről van szó. Nehogy már ne vezethessen egyedül.
az elején jó párszor úgy vezettem, hogy mellettem voltak a szüleim, de tényleg csak idegesítettek mindenki feszülten nézte, hogy mit csinálok , különböző utasításokat adtak, egyik hogy kapcsoljak vissza, másik hogy már kapcsoljak fel. előzzem meg azt, vagy inkább kövessem..stb
csak idegesített, jobb lett volna ha elmehetek a kocsival kis utcákba gyakorolni. persze nem a belvárosban akartam volna egy teljesen más kocsival menni, hanem csak gyakorolni, érezni a kocsit.
dee a szüleim nem hagytak vezetni, a végén már úgy se, hogy mellettem ülnek.úgyhogy 2 éve csak porosodik a jogsim. majd ha lesz kocsim vezetem, addig marad a busz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!