Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan szid le és kezd el...

Jogosan szid le és kezd el veszekedni anyám, ha 5 virslit eszek, és hozzá három kiflit, mustárral?

Figyelt kérdés

Ezen veszekedett, hogy normális ember nem eszik meg öt virslit, stb...

Annyit hozzáteszek, ha számít, hogy 180 cm, 60 kg, 17F

2015. júl. 3. 19:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

#30: Nem hiszem. Gondolom, nem a cicáknak vette a 30 virslit, amúgy egy igazi igényes házicica csak a legjobb minőségű virslit eszi meg :)

S én is voltam vega sok évig, részben lelkiismereti okokból, máig nem veszek bolti húst (kivéve a lazacot, túl jó), de azért nem tudom, miért kéne egy teljesen másról szóló kérdésnél téríteni (bár én máshol sem szoktam). Sok értelme úgysincs.

2015. júl. 4. 15:23
 32/32 anonim ***** válasza:

igen én is pont ezt akartam. Kiakad hogy egészségtelen, de vesz 30 db-ot? logikus.. vagy a szóban forgó anyuka tényleg zizi kicsit. De valoszinüleg nem ez van.

Amúgy meg mindekinek más az emésztése, anyagcseréje stb. max kalóriatáblázatot nézhetne a kérdező, kb-ra belőve a kora magassága alapján mennyi kcal-t éget el egy nap.

2015. júl. 4. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!