Jogosan szid le és kezd el veszekedni anyám, ha 5 virslit eszek, és hozzá három kiflit, mustárral?
Ezen veszekedett, hogy normális ember nem eszik meg öt virslit, stb...
Annyit hozzáteszek, ha számít, hogy 180 cm, 60 kg, 17F
Ha van otthon 10 virsli, aminek a felét te egyedül bevágod, miközben más is enne belőle, és mondjuk vagytok 3-an, 4-en, akkor jogosan akad ki anyukád.
Öcsém is ezt csinálta, amig otthon laktam (egykorú veled), igenis idegesítő, és pofátlanság is. Ha vettem valamit nem tudtam enni belőle, mert beraktama a hűtőbe, és mire egy óra múlva elővettem volna, már nem volt meg! A szobája teli van tányérokkal, bögrékkel, étel maradékokkal. MOstmár külön lakom, de anyukám elmondta, hogy igenis eljutott odáig, hogy egyes élelmiszereket el szokott dugni, mert el akarja kerülni, hogy az öcsém csutkára megegye anélkül, hogy másnak is jutna belőle. Nem, nem vagyunk szegények, nem erről van szó. Én sejtem, hogy nálad is hasonló dolog lehet a háttérben. Lehetne benned is némi tapintat a másik felé. Egyébként, ha egész nap normálisan étkeznél (napi minimum 3 étkezés, délben főtt étel), akkor gyanítom, hogy nem akarnál vacsorára leküldeni 5 virslit 3 kiflivel. Én valahol megértem anyukádat!
Ha nem más elől eszed meg, akkor nem tudom, mi a gond. Ha sok is - szerintem nem az -, a te dolgod.
De ettől tök függetlenül: 17 évesen kérés nélkül kellene segítened. De ez kitérő; gyanítom, a jelenlegi problémához köze sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!