Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan szid le és kezd el...

Jogosan szid le és kezd el veszekedni anyám, ha 5 virslit eszek, és hozzá három kiflit, mustárral?

Figyelt kérdés

Ezen veszekedett, hogy normális ember nem eszik meg öt virslit, stb...

Annyit hozzáteszek, ha számít, hogy 180 cm, 60 kg, 17F

2015. júl. 3. 19:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Mivel indokolja az említetten kívül, hogy ez túl sok? Miért akarja, hogy éhes maradj?
2015. júl. 3. 20:19
 12/32 anonim ***** válasza:
81%
LOL, engem anyám, ha 5 virslit eszek, azért szid le, hogy miért nem eszek többet pedig én lány vagyok xD Szerintem valami nagyon nem oké a muteroddal :/
2015. júl. 3. 20:20
 13/32 anonim ***** válasza:
96%
5 éves lányom megeszik 4 virslit ketchuppal.kenyérrel. 110 cm s 16kilo
2015. júl. 3. 20:24
 14/32 anonim ***** válasza:
27%
a 1,5 éves kisbabám megeszik 6 virslit Chumak chilis ketchup-pal. 55cm és 12 kiló
2015. júl. 3. 20:27
 15/32 anonim ***** válasza:
97%
Nehogy már 5 nyeszlett virsli elpusztításához fejlődésben lévő hímneműnek kelljen lenni.
2015. júl. 3. 20:27
 16/32 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem anyudnak nem az a realis baja, hogy megeszel élennyi vagy annyi virslit, megoldatlan problémái lehetnek az életben amiket nem képes egyedül leküzdeni és az abból származó flusztrációt/idegességet rajtad vezeti le ...
2015. júl. 3. 21:01
 17/32 anonim ***** válasza:
71%

Ha van otthon 10 virsli, aminek a felét te egyedül bevágod, miközben más is enne belőle, és mondjuk vagytok 3-an, 4-en, akkor jogosan akad ki anyukád.

Öcsém is ezt csinálta, amig otthon laktam (egykorú veled), igenis idegesítő, és pofátlanság is. Ha vettem valamit nem tudtam enni belőle, mert beraktama a hűtőbe, és mire egy óra múlva elővettem volna, már nem volt meg! A szobája teli van tányérokkal, bögrékkel, étel maradékokkal. MOstmár külön lakom, de anyukám elmondta, hogy igenis eljutott odáig, hogy egyes élelmiszereket el szokott dugni, mert el akarja kerülni, hogy az öcsém csutkára megegye anélkül, hogy másnak is jutna belőle. Nem, nem vagyunk szegények, nem erről van szó. Én sejtem, hogy nálad is hasonló dolog lehet a háttérben. Lehetne benned is némi tapintat a másik felé. Egyébként, ha egész nap normálisan étkeznél (napi minimum 3 étkezés, délben főtt étel), akkor gyanítom, hogy nem akarnál vacsorára leküldeni 5 virslit 3 kiflivel. Én valahol megértem anyukádat!

2015. júl. 3. 21:11
 18/32 A kérdező kommentje:
30 virsli volt otthon kb...
2015. júl. 3. 21:13
 19/32 anonim ***** válasza:
38%

Ha nem más elől eszed meg, akkor nem tudom, mi a gond. Ha sok is - szerintem nem az -, a te dolgod.

De ettől tök függetlenül: 17 évesen kérés nélkül kellene segítened. De ez kitérő; gyanítom, a jelenlegi problémához köze sincs.

2015. júl. 3. 21:13
 20/32 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező azt tényleg nem mondtad, hogy hányan voltatok, és mennyi virsli volt. Tegyük fel volt 10 virsli. Ha ketten voltatok az anyáddal, akkor nem értem mi van. Ha 3-an (pl. még apád), akkor csak 3-at kellett volna elvenned, és megkérdezni, hogy ehetsz e még. De ha nem vagytok szegények, nem értem a problémát.... :o
2015. júl. 3. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!