Miért kell minden egyes alkalommal veszekedni velem amiért
nem vagyok hajlandó papucsot felvenni?
Figyelt kérdés
Anyu az idegeimre megy ezzel, hogy lakáson belül vegyek papucsot. Minek? Ugyanakkor van takarítva az egész lakás, kintre nem megyünk olyan lábbeliben amit bent hordunk, a kinti cipőkben meg az előszobán kívül nem mászkálunk sehova bent, így nincs az hogy "behordom a koszt a szobába".
Értelmetlennek és kényelmetlennek találom a papucsot, meg időpazarlás, annyi idő felvenni mint kimenni pl a fürdőbe...
Miért akarja rámerőltetni? Mitől lenne jobb neki ha vennék fel papucsot?
Tiniként én is így golndoltam. De a felfázás, vese próblémák egyik fö oka a mezítlábazás.
Èn egyébként rászoktam a vastag zoknikra. Imádtam öket tinikén.
2015. máj. 25. 11:31
2/13 anonim válasza:
az én anyukám is erőltette mindig es veszekedett.
de mi a földszinten laktunk es a pince hideg így ezaltal a padló is hideg volt...
Most is veszekszik velem igaz mar felnőttem,de itt meg csempe van és azért hideg... Lehet azért mondja mert fél hogy felfázol. Es ha felfázol komoly gondok is lehetnek belőle ( tapasztalatból beszélek hidd el )
2015. máj. 25. 11:31
3/13 anonim válasza:
Nem neki lenne jobb ha felvennéd a papucsot, hanem neked. Csak sajnos még nincs annyi eszed, hogy erre rájöjj.
2015. máj. 25. 11:48
4/13 anonim válasza:
Amúgy miért időpazarlás felvenni a papucsot? Kemény 2 másodperc, ennyi időd nincs?:DD Ha felfázol, majd rájössz, miért kell felvenni a papucsot. A felfázásnál nincs rosszabb, az az igazi időpazarlás, amikor percenként rohangálsz a toalettre.
2015. máj. 25. 11:50
5/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, én mamuszt hordok otthon, ugyanis a szobámba elvagyok mezítláb, de a fürdőszobákban és a konyhában elég hideg a kő. Papucsot lehet én se szívesen hordanék, de a mamusz elég kényelmes. :D
2015. máj. 25. 11:50
6/13 A kérdező kommentje:
Vastag zoknikat szoktam hordani, soha nem fáztam még fel, pedig amint nem látja zokniban mászkálok. De mindig meleg van idebent.
2015. máj. 25. 11:53
7/13 anonim válasza:
Kitalálom: nem te mosod a zoknidat, ugye? A papucstól nem lesz kimoshatatlanul szutykos, ellenben ha a padlón abban mászkálsz, igen. Hiába tiszta a lakás, ha nem naponta kétszer mostok fel ez van. Meg van padló, amin tök jól láthatóak a lábnyomok. Ha papucsban vagy, ilyen sincs. Zokniban könnyebb elcsúszni is. Felfázni is. És most őszintén, nem lehetne, hogy egyszer nem neked van igazad és te engedsz? Van millió meg egy fajta papucs, mamusz, házicipő, akármi, BIZTOS találsz olyat, ami kényelmes arra a kis időre, amíg rajtad van. És azért ne túlozz, átlagos képességekkel maximum fél pillanat felvenni a hülye papucsot. Ha nem megy, koncentrálj és gyakorolj, menni fog, a legtöbb két éves kölyök is boldogul vele. :D
2015. máj. 25. 12:10
8/13 anonim válasza:
Ééérrrdekes. Én kölökkorom óta mászkálok mezítláb / vékony zokniban a lakásban, a papucsot az istenért sem lehet rám könyörögni. De soha nem fáztam fel :) Nem voltak vese gondjaim, se semmi "felfázós" betegségem. :D
2015. máj. 25. 12:28
9/13 A kérdező kommentje:
A zoknimosást nem értem, a gép mossa, és mindenképp a szennyesbe dobom a nap végén, mit változtat ezen a papucs hordása vagy nem hordása?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!