Igaza van anyának?

Figyelt kérdés
Bár nem akartam, de az ő nyomására mégis beadtam a jelentkezésemet a szomszédos városban lévő gimnáziumba. De az átlagom (3, 18) miatt nem vettek fel, csak a szakmunkásképzőbe, mikor megkaptam a levelet és megmutattam anyának, nagyon mérges lett és elkezdett velem kiabálni, hogy egy haszontalan, semmirekellő, buta gyerek vagyok és hogy miattam kell állandóan szégyenkeznie és ebből már nagyon elege van.

2015. júl. 1. 05:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Jól pofán kéne bhaszni talán észhez térne.

Ha te buta vagy, ő csak butább lehet így ez kicsit ciki ránézve, főleg ez semmit sem számí. Sem emberileg, sem tanulmányi eredmények szempontjából.

Vannak zsenik akik még álltlaánosban megbuknak s 70es IQju agyhalottak akik diplomáznak.

Nagyon szégyelném, ilyen családtagom lenne.

Hiperszégyen.

Helyedben egyre inkább ahogy tudnám megszakítanám anyummal kapcsolatomat.

Senki sem akar ismerősének tudni ilyen embert.

Válaszolva. HOGY A FRANCBA LENNE IGAZA?????

Ha átgonolod nagyon könnyen rájönnél mennyire rohadtul nincs.

2015. júl. 1. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Nincs se gáz, se ciki.

Akik hiszik gáz átlagod, mert álltalánosban ez "gáz", azoknak külön tudnék gratulálni és mondani szüleiknek még egyszer 40 IQ alatt ne válaljanak gyereket.

2015. júl. 1. 14:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Matematika, fizika, kémia. Ezek nem mentek. Viszont ügyesen rajzolok, angolból és magyarból (irodalom, nyelvtan) tanulmányi versenyeken is részt vettem, igaz a legjobb helyezésem versmondásból egy hatodik hely volt.
2015. júl. 1. 14:48
 14/17 Janka néni ***** válasza:
100%

Amikor kitalálta anyukád a gimnáziumot, nem beszéltétek meg, hogy a te eredményeid ehhez gyengék? Sokat kell javítanod ezekből a tárgyakból? Külön tanár egyebek?

Ha megbeszéltétek és még sem ment a jobb jegy, tudomásul kell venni, hogy ez van, ez az eredmény erre elég. Nem szégyen kérdése. Szégyen, ha lopáson kapnak a boltban, vagy részegen randalírozol a környéketeken.

És miért kell neki állandóan szégyenkeznie? Ez nem világos. Inkább valami baja van a saját veled kapcsolatos teljesítményével, sikertelenségnek éli meg. Gondolkodjon el rajta, mit felejtett el elvégezni a saját házi feladatából!

2015. júl. 1. 15:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Felvettek volna gépíró szövegszerkesztő szakra és az érettségit is adott volna. Nem egy erős iskola, de oda nem akart engedni, mert hogy kollégiumba kellett volna mennem.
2015. júl. 1. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Van olyan barátnőm, aki szakmunkásba járt, és a szakmunkás ideje alatt levelezőn leérettségizett, úgyhogy neked sincs semmi veszve. Anyukádnak nincs igaza, de szerintem csak a düh, és a csalódottság beszélt belőle. Szakmát szerezni nem szégyen, sőt!
2015. júl. 3. 23:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Nézd, ez teljesen attól függ, hogy mennyit tettél azért, hogy meglegyen a jó jegy.

Mert ha mindennel megpróbálkoztál, amit csak bírtál, akkor kész, ennyi tellett, ez van... anyudnak pedig nincs igaza.

Ha viszont például jó esetben bejártál az iskolába... hát akkor talán van némi alapja a korholásnak.

Egyébként meg ne aggódj... a szülők sokszor már csak ilyen buták, hogy az égbe lövik a lécet, aztán égnek mint az olajos rongy, ha a gyerek nem ugorja meg.

(Velem is ez történt, jó sokáig szívtam is tőle.)

Szóval a lényeg, hogy hozd ki magadból a legtöbbet! Ha pedig az megvan - AKÁRMENNYI IS AZ - büszke lehetsz rá.

Ja, és hajrá! :)

2015. júl. 5. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!