Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan viselkedjek az anyámmal...

Hogyan viselkedjek az anyámmal aki mindig csak azt nézi, hogy neki mi a jó?

Figyelt kérdés
42 -éves különélő nő vagyok de még mindig irányítani akar és nem csak engem hanem az egész családot, csak a többiek nem találkoznak vele mindennap és ezért rájuk nincs úgy rászállva. Ha meg nem csinálom azt amit kitalál akkor meg persze én vagyok a hálátlan, bunkó.
2015. jún. 26. 19:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Abból a szempontból egyetértek veled, hogy manapság már tényleg hajlamosak megszólni azt, aki szoros kapcsolatot tart a szüleivel, pedig ez részint magánügy, részint meg nem lenne szabad negatívumnak lennie.

DE!

Az valóban a te hibád, hogy nem vetted fel a kesztyűt 20 évvel ezelőtt, és nem szabtad meg már fiatal felnőttként a határokat, hogy mibe, milyen stílusban szólhat bele, és mibe nem. De sohasem késő:)

2015. jún. 26. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!