Követelőző gyerekkel, mit tehet a mostoha?
Párom lánya már nagylány 16 éves. Az édesanyja meghalt egy balesetben így apuka nevelte egy kis nagyszülői segítséggel.
Mi már 5 éve ismerjük egymást (anyuka 10éve halot), de csak most költöztünk össze. Párom is belátta, hogy rosszul nevelte a lányát, nehéz volt és inkább mindent megadott neki csak, csak hogy könnyebb legyen.
Most ott tartunk, hogy ő parancsol otthon. Nem kérdezi, hogy lehet e, csak csinálja, kijelenti hogy ez lesz vagy ez kell....
Én nem szólhatok, mert a párom kijelentette hogy neki mindig a gyereke lesz az első akármilyen rossz is, mert arról is csak ő tehet, ő nevelte ilyennek.
A hétvégére bulit szervez, és most, hogy már én is ott élek és egész héten dolgozok,szeretnék pihenni a hétvégén.
Mondtam, hogy nem tetszik ez a péntektől-hétfőig tartó buli mert mi is ott élűnk, dolgozunk és pihenni szeretnénk, természetesen a válasz az volt ha nem tetszik költöztem el, mert ez az ő háza.
Párom meg azt vetette fel. Hogy utazzunk le a Balatonra, de szerintem ezzel is a gyereket védi.
Szeretem és nem akarom hagyni hogy szét szakítson minket.
Nem erős egy kicsit, hogy a PÁROD gyerekét "hisztis kis fruskának" titulálod?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te szeretnél a prioritási sorrendben a lány elé kerülni...
hát de, képzeld megy, de gondolom a kérdező mindig dolgozik... néha egy egy bulit a saját szülők is ki szoktak bírni, nemhogy valaki aki most tette be oda a fenekét...(márbocsi..)
Az más kérdés hogy a többi dologban igaza van, de ez hogy ő dolgozik, hétvégén pihenni szeretne kicsit fura nekem..
szerintem te fuss neki annak amit írtam, de ha mégsincs meg a dolog magyarázd már el mi nem érthető!
köszi! :)
Azért ácsi! Itt van egy 6 éves kislány akinek meghalt az anyukája... Akkor (lehet még most se) fel sem tudja fogni mi az a halál csak anya egyszer csak eltűnt... És most van egy 16 éves tinédzser aki nem dolgozta fel az édesanyja halálát tele van kérdésekkel és félelemmel és nem segít neki senki + apa még egy új asszonyt is hazavitt akit (lehet hogy jogosan) nem kedvel. Mindenképpen szakemberhez kellett volna fordulni először csak a lánynak aztán 3man kellett volna elmenni...
Nekem is volt egy traumám (molesztáltak 14 évesen) és mindig én voltam a "problémás" "hisztis" de segíteni nem segített senki... Felnőtt fejjel jártam terápiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!