Jogos szerintetek ha meg szeretném szakítani a kapcsolatot a családommal mert 3éve csak igazságtalan dolgokba ütközök velük?
Nem értem minek pazaroltál 2,5 évet arra, hogy megfelelj a családodnak.
Felnőtt ember vagy, tedd amit te jónak látsz a pároddal
Kedves kérdező, azért nagyon nehéz állást foglalni az ügyben, vagy tanácsot adni, mert elég hézagos a történet, sok infó hiányzik. Nem tudjuk, egyébként mit dolgoztok, miből éltek, mit akartatok külföldön dolgozni, volt-e esély rá, hogy elhelyezkedjetek, milyen végzettségetek van, mit javasoltak a szülők stb, stb. Nekem kívülállóként, és hiányos infókkal az a benyomásom, hogy az akarás megvan bennetek, csak egy kicsit úgy csináljátok, mint aki először a tetőt építené meg, utána alapozza le a házat. Nem vagyok benne biztos, hogy tényleg a szülők, a család hátráltat benneteket, inkább kicsit kapkodósnak, átgondolatlannak tűnnek a terveitek, ad hoc megoldásokkal, amik sokszor nem jönnek be. Pl. méhészetet hol akartatok csinálni, nagyanyád telkén, úgy, hogy tudtátok, el kell költözni záros határidőn belül? És erre (gondolom, nem ingyen) írattatok pályázatot? Valamelyikőtök ért egyébként a méhészkedéshez? Van kapcsolat, ahol el tudjátok adni a terméket, normális áron?
Szóval, lehet, hogy egyszer le kellene ülni, végiggondolni, milyen lehetőségeitek vannak (képzettség, szakma, hozzáértés, anyagi fedezet) és ezek alapján összeállítani egy tervet, majd következetesen végigvinni. De még egyszer hangsúlyozom, kevés a megosztott infó, ennyiből nekem ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!