Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hová dugjam el a naplóm anyám...

Hová dugjam el a naplóm anyám elől?

Figyelt kérdés

Szabályosan vadászik rá. Nm mondha el, hogy beleolvasott, de látom, hogyha nem úgy van, ahogy én hagytam. Már rakatam a könyveim közé, a ruháim közé és a matracba is, de mindenhol megtalálja. ,,Rendrakás'' címszó alatt heti háromszor áttúrja a szobám. Az egészet. (Pedig mindig rendet tartok.)

Kérlek, ne gyertek azzal, hogy beszéljem meg vele, hogy ne olvasson bele. Vele nem lehet beszélgetni. Csak 16 éves lányként már elég zavaró, ha a naplómat olvasgatja. Az írást meg nem akarom befejezni.

2015. jún. 22. 13:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
85%
Jaja, vidd magaddal, vagy Word+jelszó és valami nem ráutaló név.
2015. jún. 22. 18:08
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is nekiálltam minden hülyeséget beleírni.

Először csak apró hülyeségeket, főleg egy kitalált srácról. Rasztafári, tetkós, és kibukott a fősuliról...

Aztán bedurvultam.

A végén hozott egy terhességi tesztet. :)

A legjobb, ha a lényeges dolgokat titkosírással jegyzed le. Kitalálsz egy saját jelrendszert, és hadd olvasgassa :)

2015. jún. 22. 19:44
 23/23 anonim ***** válasza:
53%
Csak engem háborít fel, hogy egy anyuka ennyire tojik a lánya féltve őrzött dolgára??? Katasztrófák az ilyen szülők, én megbolondultam volna, ha ilyen anyám lenne. És ha most ilyen, mi lesz később? Erre nem az a megoldás, hogy eldugod, addig úgysem fog nyugodni amíg meg nem találja. Inkább írjál bele valami olyan dolgot ami miatt talán magába néz kicsit és elgondolkodik, hogy mit is csinál. Katasztrófa...
2015. jún. 22. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!