Mit tegyek ha anyum elolvasta a naplóm?
Ez nem volt szép tőle.
Kérdezd meg miért csinálta,,,
Szoktatok beszélgetni anyukáddal?
Hát, ez nagyon nem volt szép anyukádtól.
Szegényke!
Nagyon sajnállak.
Szörnyen bántó tud lenni.
Nekem testvérem olvasta el, és egy veszekedés alkalmával a fejemhez is vágta, amit olvasott.
Régen történt, de azóta sem tudom elfelejteni.
Én számon kérném anyukámat, hogy tiszteljen meg annyival, hogy nem turkál a cuccaid között.
Vegyél egy zárható dobozt, és zárd el abba, hogy legközelebb ne legyen ez.
Ne izgulj, ha olyan dolgot talált volna, már szólt volna, ha valami neki nem tetszik.
Egyébként most így elgondolva lehet, hogy még büszke is rád. Pl én biztos örülnék, ha ilyeneket látnék a gyerekem nalójában (már ha egyáltalán belenéznék):
"Ma azzal dicsekedett Dóri, hogy lefeküdt a barátjával. Szerintem ritka szánalmas, én biztos, hogy 17 éves korom előtt nem fogok ilyet csinálni."
vagy
"Ma néztem a neten pár szomorú kórházi esetet... Nagyon meghatott, azt hiszem, orvos akarok lenni."
vagy
"Ma átsegítettem a zebrán egy nénit, nagyon aranyos volt."
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogyakinek nincs takargatnivalója, annak félnie sem kell ilyen esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!