Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy a szüleim ne...

Mit tegyek hogy a szüleim ne féljenek elengedni fiúk közé?

Figyelt kérdés
Attól félnek hogy társaságban bármi megtörténhet és terhesen jövök haza.. Én megértem hogy egy szölő félti a gyerekét, de örökké nem ülhetek itthon. 18/l
2015. jún. 21. 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Azt tudom ismételni amit a többiek ilyen sablonos kérdésnél.

18 vagy, nincs már joguk megtiltani a szociális életedet.

2015. jún. 21. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Bizonyítsd be, hogy nem mész terhesen haza. Majd megszokják, hogy eljársz, ez az élet rendje.
2015. jún. 21. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem értem a szüleidet. Barhol teherbe eshetsz. Nem csak társaságban. :D

Plusz nyilvan te se akarsz meg gyereket.

2015. jún. 21. 14:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyátlán nem akarok. Plusz egyátalán nem is biztos hogy lefeküdnék valakivel.. :D
2015. jún. 21. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És abszolút nem is jártál el eddig sehova? Pl osztálykirándulások? Olvastam h Szerbiában volt egy botrány, 16 lányból kb 12 jött haza terhesen (13 évesek). Ezeket a dolgokat nem lehet elkerülni. Mármint azt, hogy társaságba kerülj. Nemsokára egyetem, ha nem mozogsz társaságban, távol a szülőktől becsavarodsz és ki fogsz égni.
2015. jún. 21. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Magyarázs el nekik, hogy tudsz magadra vigyázni, ha véletlenül összejössz valakivel, mindenképpen beavatod őket és védekezni fogsz, és hogy tudsz magadra vigyázni. Illetve kérdezd meg, hogy ők mikor mentek el először egyedül hány évesen, és hogy rögtön teherbe estek-e, stb. Talán ha segítesz visszaemlékezni saját 18 éves korukra, megenyhülnek. Amúgy meg persze már nem kéne engedélyt kérned sem, de ha jóban akarsz maradni velük, próbáld először így megközelíteni őket.
2015. jún. 21. 15:23
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Amíg a szüleid tartanak el, addig kell az engedélyük is. Nem felnőtt vagy, hanem csak nagykorú. A két dolog nem ugyanaz.

Beszéld meg a szüleiddel, hogy tudsz magadra vigyázni, és csak olyan társaságba akarsz menni, ahol nem isznak-drogoznak.

2015. jún. 21. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!