Mennyire természetes az ha egy anya nem szereti azt a gyerekét akit a szülői kényszer miatt szült meg?
Miért kellene bárhova is mennie? És minta linkelt példából láthatod, ha elég lelki ereje van, tudja érvényesíteni...
De én is azt gondolom - írtam is előbb - hogy ezért a kérdésben szereplő 17 évesen teherbe esett lány nem hibáztatható, hogy neki nem jött össze...
"17 évesen terhes lett a szülök miatt, meg kellett szülnie"
:D Bocs, én még nem láttam szülőt, aki pisztolyt tart a 17 éves lánya fejéhez, hogy k.féljen és essen teherbe.
"A gyerek apja felelőtlen volt"
A gyerek anyja dettó.
Az ember úgy van összerakva, hogy a saját hülyeségét utálja a legjobban, még ha nem is vallja be, és mindazt, ami erre emlékezteti. Így igen, előfordulhat, hogy másképp érez az iránt a gyerek iránt, aki az ifjúkori böszmeségének a gyümölcse.
11!
Mert ez egy kiragadott példa. Simán lehet hogy a szülő kidobja otthonról -mennyi olyan van itt is, aki a szülők akarta ellenére meg tartotta a gyereket, azok meg kidobtak. 18 felett nem kell eltartani....
Persze, utolsó. Mert gondolod, hogy az a szülő, aki kényszeríti a gyereket a terhesség megtartására, az nem fogja nagy eséllyel rá is kényszeríteni, hogy nevelje?
Szörnyű, hogy milyen szülők vannak. ...
Az én lányom meg kicsi, de ha oda jut, hogy fiatalon teherbe esik, az ő döntése lesz, hogy megtartja, vagy abortuszra megy. Én elmondod majd neki, hogy melyik mivel jár, támogatni fogom akár hogy is dönt és nagyon remélem, hogy el fogom tudni titkolni, hogy én melyiket akarnám, hogy válassza. Az ő élete. Egyedül neki van joga dönteni.
szerintem, ha a szülei bírták rá, hogy megszülje a gyerekét, akkor örökbe kellett volna adni, ha ennyire nem akarja. azért a kis újszülöttnek is kijárt volna a szerető család. az, hogy egyáltalán felnevelte, még ha nem is szerette, szerintem becsülendő. mit tudott volna tenni? a szeretetét nem tudja kierőltetni.
a nagyszülők a hunyók, hogy nem adatták örökbe a gyereket, vagy nevelték volna fel ők szeretetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!