Nekünk kellene továbbra is albérletben laknunk vagy az apámnak és a családjának?
A ház amiben az apám lakik a családjával (felesége és 3 féltesóm), az édesanyjáé volt. A nagymamámmal viszont én kötöttem eltartási szerződést. Mivel az utolsó éveiben folyamatos felügyeletre szorul, a mi munkahelyünk meg távol van a háztól, a nagymamám velünk élt az albérletben.
Most úgy alakult, hogy mindkettőnknek akadna a házhoz közelebbi munkahely, ezért szóltunk apámnak, hogy a nyár folyamán szeretnénk átköltözni, hogy ősszel a gyerekek már ott tudjanak kezdeni az oviban, bölcsiben.
Apám teljesen kiakadt és akkor még finoman fogalmaztam. Szerinte nekünk kellene albérletben maradnunk és nem lenne szabad őket az utcára löknünk. Ezt senki nem mondta nekik, csak azt kértük, hogy kezdjenek el albérletet keresni.
Nekik kéne albérletbe menni, ez egyértelmű.
Mindenesetre macerás lesz kitenni őket, ha önszántukból nem mennek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!