Szerintetek egy 17eves lanynak mennyire ajanlott autot venni?
Nem. A parom talalkozik vele heti 1x,es kb.minden 2.heten 1hetveget nalunk tolt. D a kompenzalas azert igyis benne van.
Ha kovetkezo alkalommal se megy at a vizsgan,ak beszelek a parommal. Mert eddig olyan hulye kifogasokkal partolta a lanyat,h nehezek a kerdesek,nagyon ideges,sulira is tanul. D ez nem mentseg. mas dolga sincs,mint tanulni egy 17evesnek.
A forgalomban majd nem lesz ideges? Valószínű nem egy stabil nő, kíváncsi vagyok mi lesz, ha egyszer rádudálnak egy rossz manővernél. :DDD
És ott nem lehet percekig gondolkodni, mit kéne tenni.
Az a lány a forgalomban egy időzített bomba lesz. Önmagára és a többiekre is veszélyes. Az apja gyakorlatilag segédkezet nyújt neki a halálhoz vagy a megnyomorodáshoz, ha autót vesz neki.
Ilyen instabil embereknek minek jogsi?
Nem azért nem vezetek óvatosan, de van egy célom és tudom hogy mit tudok és hol férek el. Nem nem megyek 100-at lakott területen.
Voltam gyárban. Volt egy értelmi fogyatékos vagy nem tudom milyen nő.
Na engem 1 hónap alatt 3-4 helyre simán betanítottak úgy hogy kb önállóan tudtam vinni a dolgot. Tulajdonképp annak a munkáját is megcsináltam aki felettem volt.
Ezt a nőt meg 4 év alatt 1 helyre tudták betanítani és kapott jogsit...
Akkor most mégis hogy lehetne biztonságos a közlekedés?
Én a helyedben ráérnék aggódni, ugyanis min. pár év, mire ennek a lánynak jogsija lesz :D
A KRESZ kétszer már nem sikerült? Fog az még többször nem sikerülni, mi lesz a forgalomban? :D
Utolso :-D :-D jot nevettem. Vegulis igazat adok. Ki tudja mikor lesz meg a jogsija.
Nekem is neha szuksegem lenne egy autora (az autonkat nem birom vezetni),marcsak a kislany miatt is. Faluban elunk,mindenhova (orvos,hivatalos ugyek) a varosba kell mennunk. Igy marad a busz vagy taxi. Es? soha nem hiszteriaztam,hanem megoldottam. El se tudom kepzelni hova fog jarni autoval.. vagy majd az anyja hasznalja,mi meg penzeljuk. Hurra :-D
Én a 18. szülinapomra (tavaly) kaptam meg a bátyám 7 éves Audi A4-esét.
De ha 2-szer bukott a KRESZ vizsgán, ami tényleg egy vicc, akkor elgondolkodnék rajta...
36os valaszolo. Igy van,joga van barmit megvenni neki.itt az esszerusegrol van szo. Es a kozos keresetunkrol!! Kicsit durva volt a megfogalmazas.
2het mulva vizsgazik ujra,majd meglatjuk. Mar nem kell a sulira hivatkoznia,m vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!