Választásoknál egyik ismerősöm az aláírás gyűjtőknek, pénzt ajánlott, hogy ha jól csinálják akkor kapnak érte pénzt, erre feljelentették mert az egyik lánynak nem fizetett, ez jogos?
kb, a csaj az összes ismerősét felírta a lapra, semmit nem ellenőrzött, hogy az adott ember az adott választókörzetbe van-e vagy sem... kb 3/4 hibás volt...
ma mehet a rendőrségre az ismerősöm mert feljelentették
Hát arról vitatkozni, hogy a csalás melyik momentuma jogszerű, melyik nem... - mit mondjak.
Egyébként is tudható, hogy annak a hatalomnak, amelyik természetesnek tartja a csalást, mindig igaza van. Ha nem, majd kikényszeríti.
Hát nem tudom, ha én megkapok egy feladatot, akkor azt úgy csinálom meg ahogy kell. ha azt mondják pl. kékre fessem a falat akkor kékre festem és nem lilára... ha neki meg lett mondva honnan kell aláírást gyűjteni melyik körzetekből. akkor ne írjon bele olyat ami érvénytelen.... csak hogy teljen a lap.
Amúgy meg nem volt tilos, pénz adni a gyűjtőknek...
Hát, minden át lett ellenőrizve egy kettő volt érvényes. ezt a szavazat számlálok is megállapították.
amúgy a rendőr lezárja az ügyet, mert mint írtam ő is kb. ezen az állásponton van...
te sem fizetnél a szarért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!