Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mem tudom mit tegyek, teljesen...

Mem tudom mit tegyek, teljesen padkón vagyok?

Figyelt kérdés

Középiskolàban (gimiben) megbuktam 9.osztàly év végén kémiàból.10 hónapos suliidőben nem tudtam megmutatni hogy tudok valamit kémiából, így augusztusba pótvizsgázhatok.Nemcsak megszégyenültem de még az egész nyaramat is tönkretettem.Minden barátnőm folyton csak a nyàrról beszél:vakáció, pihenés, nyaralás. Én nagyon nem vártam mert 2,5 hónap rémálom lesz.Tudom magamnak köszönhetem meg miért nem tanultam de már 7.osztályba megutáltatta velem a tanár a kémiát.Nem is értem néha már kínai.Anyu teljesen lekezelően viselkedik és beszél velem.Nincs kedvem semmihez sem.Se élni se létezni.Minden napom ugyan olyan rossz.Szomorú és magányos.Bátyám is hamarosan hazajön, gondolom majd jól szétver.A számítógépezést megvonták tőlem, elvették az egeret és csak pótvizsga után kapom vissza.Addig mobilról tudok írni amíg ezt is el nem veszik.Nyaralni sem fogok menni mert semmi kedvem sincs hozzá.Rengeteg mindenről álmodozom mindig de remélem egyszer élhetek teljes értékű életet.Picit az alakomon is sokat kell javítanom

Van még kicsit mit fogni rajtam de remélem most nyáron letudom dolgoznim.Annyi sok más problémám van hogy azok még pluszba rátesznek egyet a lapátra.Nagyon örülnék neki ha páran adnátok ranácsokat és bíztatást.

2015. jún. 13. 08:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10: Csak érdekességként mondom el akkor én is, hogy én meg fizikából vagyok síkhülye. Úgy, hogy közben kémiából, matekból mindig kiemelkedően jó voltam, még versenyre is jártam.:)
2015. jún. 13. 09:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki választ adott.Megfogadom tanácsaitokat s kicsivel több önbizalmat szerzek, felállok a padlóról és küzdeni fogok.;)
2015. jún. 13. 10:13
 13/16 anonim ***** válasza:

9. év végén pótvizsgáztam fizikából. Most villamosmérnöki végzettségem van (MSc). A gimi nem jelent semmit, mert az ember még gyerek, és nagyon eltérő a fejlettségi szintük az egyes gyerekeknek (kötelességtudat és minden téren). Arra figyelj, hogy az érettségi jó legyen, mert amikor már benőtt a fejed lágya és esetleg jelentkezel egyetemre akkor abból számítják majd a pontokat.

26/F

2015. jún. 13. 12:31
 14/16 Költőnő? ***** válasza:

ez a nyár ez már ilyen... szedd össze magad, nem tört ki a harmadik világháború; kitartás:)

Fel a fejjel, és tanulj ebből:)

2015. jún. 13. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Azt kívánom neked,hogy ez legyen egész életedben a legnagyobb problémád amitől padlóra kerülsz! ( nem cink)

Felnőtt korodra ez csak halmozódni fog. Kb lesz egy heted a nyárból amikor pihenni tudsz.

Ilyen az élet!

2015. jún. 13. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Ne félj! A pótvizsgán általában úgyis átengednek Mindenkit, ha már egy kicsit tud. Napi 2-3 óra tanulás és sikerülni fog. Beszéld meg a dolgot anyukáddal! Mondd meg neki hogy neked gondjaid vannak a kémiával! Esetleg egy magántanár sem rossz ötlet. Mi az hogy a bátyyád szétver? Azért ver szét mert megbuktál? Semmi köze hozzá! Ha hozzád ér jelentsd fel! (megérzés hogy 18 éven feletti) Miért nincs kedved nyaralni? Egy kis pihenés mindenkinek jár! És végül az alakosról: hiddd el, napi másfél óra futás akár gépen akár simán segít! A húgommal is csodákat tesz a futógép! Milyen problémáid vannak még? Szerintem én tudnék adni néhány jó tippet!
2015. jún. 13. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!