Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 13 éves fiú az anyjával...

13 éves fiú az anyjával alszik egy ágyban, normális?

Figyelt kérdés

Öcsém mesélte, hogy az egyik osztálytársa csinálja ezt

Van saját szobája a gyereknek, mégse alszik ott

Nem nagy ő már ehhez?

2015. jún. 12. 02:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Azért már nehogy a beteg gondolkodás, a deviancia legyen az elfogadott, követendő példa.
2015. jún. 12. 08:15
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
BETEGES!!!!!
2015. jún. 12. 08:35
 13/20 A kérdező kommentje:

Mint írtam is, van saját szobája/ágya, tehát nem a helyhiány miatt alszik ott

Köszönöm a válaszokat, elgondolkodtató

2015. jún. 12. 08:40
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
És ha valami problémája van? Nem kéne valakit ismeretlenül azonnal leírni. Én 12 éves koromig aludtam anyuval, lelki problémáim voltak, trauma, amik éjjel jöttek ki. És? Feldolgoztam idővel és normális felnőtt ember, két gyerekes édesanya lett belőlem. Most már semmi bajom. De igen, 12 évesen szükségem volt az édesanyámra, hogy éjjel megnyugtasson. Több empátia kéne, mielőtt betegesnek és deviánsnak nevezünk valakit, akit nem is ismerünk!!!
2015. jún. 12. 08:42
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem gondolom, hogy ez problèma lenne, bàr ebben a korban màr illő kūlön aludni. Mìg picik voltak a gyerekek, nàlunk is csak dìsznek volt a kisàgy. Kèsőbb, mikor ovisok lettek, kaptak egy sajàtot, felvetettem nekik a lehetősèget, ha akarnak aludhatnak kūlön is, a kisfiam mèg iskolàig velem aludt, a kislàny egyből "elköltözött". Lehet lelki eredetű is, de ezzel nem fog javulni a helyzet.
2015. jún. 12. 08:51
 16/20 anonim ***** válasza:
90%

Rövidtávon, kényszer helyzetben normális, amúgy nem.

Ha a gyereknek lelkiproblémája van akkor sem normális. Kezelni kell, meg kell találni a gyökerét és fel kell dolgoznia. Az ha anyucihoz bújik esténként csak egy pótcselekvés. Ha meg már nem aludhat anyuval mert apunak elege lesz, lesz helyette más hülye szokása.

Nekem is voltak kiskamaszként problémáim, csak más alakban jelentek meg. A szokások és rituálék cserélődtek, egészen addig amíg nem sikerült kibogoznom a lelki gubancaim.

2015. jún. 12. 10:39
 17/20 anonim ***** válasza:
17%
Azért ez nem megy így, hogy nem bújhat az anyjához, ha fél, mert ahhoz mit fognak szólni mások, meg dolgozza fel, de ha zokogva ébred, nemet mondasz neki. Tuti nem anya, aki így gondolkodik. Én pont anyukám halálától féltem, előtte egy fél évvel műtötték pajzsmiriggyel, és akkor én csak annyit fogtam fel belőle, hogy elvágják a torkát az orvosok. Ezért voltak rémálmaim. Azt gondolom, hogy a külső elvárásokkal szemben egy anya mindig anya marad, és ha nekem a harmincéves fiam rémálmokkal küzd, akkor is odafekhet mellém, és igyekszem segíteni neki nap, mint nap a lelki munkában is, hogy lassan a saját lábára álljon. Mindennek meg van az oka, annak is, hogy ez a fiú odabújik az anyukájához. LEhet jönni itt a szöveggel, de a valóság más. Az nem szülő, aki a gyerekének nemet mond, amikor annak szüksége van rá. Az pedig, hogy neki mi a problémája sem a kérdezőre, sem az itt ítélkezőkre nem tartozik.
2015. jún. 12. 11:15
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem helyén való. Most alakul ki a szexualitása, kamaszodik, már teret kell neki hagyni hogy legyen magánélete. Én ismerek olyat aki a 22 éves lányával alszik pedig külön szoba is van. Nem is százas a csaj. :-(
2015. jún. 12. 11:43
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
Hidd el, ilyen esetekben nem csak a gyerek, de a szülő sem százas.
2015. jún. 12. 12:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Amúgy nem igazán hihető hogy a barátod ismerőse vagy valami.

A, vagy te vagy ez a gyerek.

B, öcséd ez.

C, a te gyereked ez.

Egyébként meg nem írnál ki kérdést erről.

Normálisnak nem igazán normális. Én talán 7-8 éves koromig aludtam így. Most belegondolva nem tudom hogy miért

2015. jún. 12. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!