13 éves fiú az anyjával alszik egy ágyban, normális?
Figyelt kérdés
Öcsém mesélte, hogy az egyik osztálytársa csinálja ezt
Van saját szobája a gyereknek, mégse alszik ott
Nem nagy ő már ehhez?
2015. jún. 12. 02:12
3/20 anonim válasza:
Lehet semmi negatívum nincs mögötte, de az is lehet igen.
Én így látatlanban, csípőből azt mondom nem normális.
Egy 13 éves ember,már ne aludjon az anyjával,kivéve ha francia ágy és nincs másik a lakásban.
Külön szobája van? Akkor elég gáz.
4/20 anonim válasza:
Ezek az "anyák" azok, akik aztán majd nem tudnak leszakadni a gyerekükről, ha az felnő.
Beteges.
5/20 anonim válasza:
Feljebb ugrott egy szintet a családi hierarchiában. "Majd én leszek a te kis társad", mondja a lélek. Családállításokon (terápiás módszer) elég gyakori történet. Viszont azért a fizikai síkon nem szokott ennyire egyértelműen megjelenni.
Persze más is lehet.
6/20 anonim válasza:
Ha csak alszik, abban nem látok semmi kivetnivalót rövidtávon. Egyébként ezeket az iskolai pletykákat el kell osztani kettővel, hogy megtaláld az igazságtartalmukat..
7/20 anonim válasza:
Ismerős is aludt a fiával tízen akárhány éves koráig, de csak azért mert a pici szoba-konyhás lakásba nem fért be több ágy.
8/20 anonim válasza:
Ha nincs más megoldás és/vagy ideiglenes, akkor oké. De ha a gyerek akar aludni az anyjával-akkor annak kell elmennie pszichológushoz, mert alapjáraton egy 13 éves fiúnak eszébe nem jutna az anyjával aludni. Ha pedig az anyja akar vele aludni....akkor ott komoly gondok vannak...Még azonos nemű gyerekemmel se akarnék egy ágyban aludni ha csak nem muszáj. Az én lányom még csak 5 éves, az anyja vagyok, de kizárt, hogy direktbe vele aludjak hosszú távon, miközben van más megoldás.
9/20 anonim válasza:
szerintem nem normális...13 évesen szerintem kihathat a szexuális életére meg több másra is...mi lesz ha 20 évesen is még az anyjával alszik??? szerintem ez nem tesz jót neki...
10/20 anonim válasza:
Velem is 13 éves koráig aludt a fiam, pedig volt külön szobája, aztán magától leszokott az együtt alvásról. Most már majdnem 20 éves, és semmilyen problémája nincs. Kb. egy éve van egy két évvel fiatalabb barátnője, a fiam semmiben nem más mint a többi 20 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!