Tényleg áruló vagyok ha meglátogatom apát?
Apa megcsalta anyát, és most azzal a másik nővel van. Még nem költözött el itthonról de szinte soha nincs itt. Nagyon haragszok rá de azért hiányzik és mégis csak az apám. Azt mondta, hogy egyszer elmehetnék "hozzájuk" (tehát a nő lakására) meghívnak ebédre. Anya meg megtiltotta. Azt mondta ha elmegyek áruló vagyok és akkor maradjak is ott. De ezt az egészet mégis hogy akaszthatják az én nyakamba? Nem az én hibám hogy válnak. :S Nagyon rosszul vagyok már, nem tudom hogy mit csináljak.
16/L
Hát én biztos nem mennék.
Mond meg apukádnak, hogy menjetek valami semleges helyre..főleg ha friss..
Nem tudom, én valahogy bármennyire is szeretem az apám, egyáltalán nem szeretném látni, hogy milyen boldog az új nőjével, akiért az anyukámat hagyta ott.
Max. akkor , ha már régi a dolog, és megszoktam, elmúltak a dolgok, mindenki letudta a fájdalmát.
#14:
Milyen érdekes a kettős mérce!
Ha egy nő lép félre, akkor ribi, k.
Ha a férfi, akkor egy egy ribi k. elcsábította? :)
Nevetséges vagy!
Hat szerintem meg az a gyerek aki azert szereti az anyjat/ apjat es fontosak szamara az erzesei, egy ilyen helyzetben nem fog felmenni az uj no/ pasi lakasara egybol bajcsevegni. En mind a ket szulomet szeretem, de ha hasonlo szituban lennek, mint a kerdezo, akkor nem akarnek egybol jopofizni meg ott ebedelni veluk harmasban. Itt meg a valas se lett kimondva, tulajdonkeppen az illeto is meg szereto statuszban van. Hat, bocs nekem ehhez nem lenne gyomrom. El lehet itelni, holott nem vagyok se hazas, se exfeleseg.
20/ N
Nem apuka egy gerinctelen..
Az én férjem is nyiltan k.urvàzik..amerre megyek hallom ott meg ott làttàk őket..a gyerekeim a hàtam mögött odahordta hogy cukkoljon gunyosan nevet de vàlni nem akart..hazudozott hogy mamàhoz mennek erre a k.urvàjàval meg a kölykével mentek a mi kocsinkkal..eltiltottam a csajokat..hisz amikor kezdett leesni a nagynak hogy nem baràt hanem apa uj nője meg annak a fiàt ide oda elviszi nekik meg nem ad pénzt semmire..
apuka a k.urvinak beadta rossz volt a kapcsolatunk a gyerkek miatt nem hagyott el igy a csaj mondta nincs lelkifurkàja..jah .. apuka azt mondta "ha az enyém nem akkor màsé sem lehetsz" tàrgya voltam takaritonöje gizettem a rezsit igy kényelmes volt..lebukàs utàn se akart vàlni..
hàzassàg alatt nyiltan éget minket..a gyereknek mondtàk a suluba "làttuk apàdat egy nővel csokolozni"
A gyerkeinek nem ad pénzt nem ruhâzza de a k.urvâjàval elvinné csavarogni..
Ja igen volt hogy szivesen mentek a csajok de nem tudtàk hogy az az apa nője..meg a nője kölke..
de most az utobbi 1 honapba csak este làttàk a gyerekek apukàt..és nem akarnak fekete tesot..
ja igen nem engedem oda a lànyaim..a vàrosba mindenki mondja xhelyről jött k.utvàk..abortusza volt.éjszakàba melozott .több faszt fogott mint kilincset..a fél vàros màr megfektette.. a tesoja tàncosnő volt..ma a sogornő is mondta ugyanezt hallotta a hipermàrketbe..
Szoval az én gyerleim ilyen előéletűhöz nem mehetnek..jobb nőre nem tudott volna lecserélni ??
A gyerek a k.utvija kölkétől hallotta "apàd minden reggel feljön munka elött anyuhoz csokolozni" -a gyereknek nem esett rosszul mi??hisz apuka elhuz nem viszi màr őket ovi suliba..
ovis ballagàsra nem ment mindenből kimaradt..a gyerek szereplését nem nézte meg mert a k.urvi kölkét kisérte osztàly kiràndulàsra..persze a kölök busszal ezek a kocsinkkal..ezért nem ad pénzt a gyerkeknek meg kajàra se kell finansziroznona k.urvi programjait..
Sose làtnàm lennék boldog..viheti a gyerket làthatàsra. De végletekig elmegyek hogy mit tehetek ha nem akarom a kitünő értelnes gyerkeim elcseszni..kaptak lelki terrorbol bőven..
a k.urvi elvàlt..magatartàsproblémàs a kölök meg rossz tanulo..utca mama mindenki neveli apuka bàrmikor viheti..na nàlunk rendszer lesz mondta az ügyvéd a gyereknek àllandosàg kell nem ide oda ràngatni..mamàhoz màshova viheti kurvàhoz nem
A kisebbiket titokba àthordta hazudozni tanitotta ne mondja el itthon..
félek ha a gyerekem közelébe megy a k.urva föleg amig apuka nem akar elvàlni agyonfogomverni!!-pedig nem vagyok verekedős de a gyerkeimről kopjon le.. a gerinctelent viheti ha kell neki kölök szüljön még vagy 8at..vagy kipakoltàk ??sebaj fogadjon örökbe de nem az enyéimet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!