Nagyon bizarr lenne megkérni apát hogy segítsen borotválkozni? 16/L
Figyelt kérdés
félek hogy megvágom magamat2015. jún. 8. 14:17
2/16 anonim válasza:
Hát attól függ, hol. Mondjuk egy komplett bikinivonal-fanszőrigazítást nem kérnék apámtól, de a lábszár még belefér.
De amúgy nemigen tudod megvágni magad, a borotvák úgy vannak kialakítva, hogy legrosszabb esetben egy karcolással megúszod. Ne oldalirányba húzd, hanem a nyelével párhuzamosan, fölfelé.
3/16 anonim válasza:
Hol? Mert az sem mindegy. A mai biztonságos borotvákkal nem egyszerű megvágnod magad.
4/16 anonim válasza:
Akkor inkább legyen kozmetikus, ez így tényleg bizarr.
5/16 anonim válasza:
Jajjj ne.. Ez már így bizarr, hogy meg sem történt! 16 éves vagy b+ !!!!!
6/16 anonim válasza:
Lehet hogy jók a kialakítások, de amit #2 mond. Lábszáron, karon mutassa meg a szülő (akár ellenkező nemű), ne dobjunk ki fölöslegesen pénzt, és vegyük már hasznát az öregnek.
7/16 anonim válasza:
És mivan ha megvágod magad első próbálkozásnál? :) Kijön 2 csepp vér. De tényleg nehéz megvágni magad ha egy vadonat új borotvát használsz + hozzá habot, gélt vagy akármit.
8/16 anonim válasza:
Intim területen bizarr lenne. Egyszer nekem is gyantázta le apám a vádlimat, mert nem állt kézre, és nagyon élvezte, hogy tépkedi a szőrömet, szinte gyönyörködött minden egyes szőrös gyanta csíkban :-D Elmondtam neki, hogy milyen gyorsan kell lerántani és milyen irányban, és tökre élvezte :-D Felemelte a csíkot és nézegette, hogy milyen q..va jó, hogy ott a szőr rajta. Vicces volt. De más területen nem bíznám rá.
9/16 anonim válasza:
igen..
én wilkinson borotvát használok-kb 300 forint egy darab és olcsó borotvahabot. nem vágom meg sose magam, de biztonság kedvéért mindig fertőtlenítem a pengét használat előtt/után, hogy nehogy pont akkor vágjam meg magam amikor piszkos a penge.. szóval kicsit oda kell figyelni és kész.. magadon amúgy is könyebb, mintha más borotválna.. még pasidnak ha mondod oké, de ne apukádnak..
10/16 anonim válasza:
Ennyien borotváltatják magukat az apjukkal? Betegek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!