Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon bizarr lenne megkérni...

Nagyon bizarr lenne megkérni apát hogy segítsen borotválkozni? 16/L

Figyelt kérdés
félek hogy megvágom magamat
2015. jún. 8. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hát ha 16 éves vagy és eddig még nem borotváltad a lábad... akkor gyanítom valami baromi konzervatív családod lehet, ahol igen, elég bizarr lenne.

De te tudod milyen a viszonyotok.

Viszont ennyire nem lehetsz életképtelen, hogy egy borotvát ne tudj végighúzni magadon. Ha megvágod magad, akkor megvágod. Ezen apukád jelenléte sem segítene.

2015. jún. 8. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát a gyantázás még oké lábszáron, de nekem valahogy furcsa lenne megkérni apámat, hogy borotváljon le, pedig jó a kapcsolatunk.

De eddig mit csináltál? Nem hiszem, hogy 16 évesen kezdtél el szőrösödni.

2015. jún. 8. 19:18
 13/16 anonim ***** válasza:
elég bizarr lenne. főleg, hogy 1: nem nehéz borotválkozni.. 2: ha megvágod magad, akkor sem egy artériás vérzést kell elképzelni, csak pár csepp vért..
2015. jún. 8. 20:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon bizarr.

Bekened a borotválni kívánt területet borotvazselével, fogsz egy borotvát és végighúzod, ennyi, nem kell hozzá iskola.

De egyébként jó barátod a Google és a Youtube.

2015. jún. 8. 21:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint sosem jutott volna eszembe apámat megkérni ilyesmire. Tőlem ez nagyon távol áll, még lábon is. Anyám pedig mindig "félt, hogy fájdalmat okoz", ha megkértem, hogy gyantázni segítsen. Másrészről, attól függetlenül, hogy apuka az arcát talán napi rendszerességgel borotválja, még nem feltétlenül állna neki kézre, ha másnak a lábával kéne ugyanezt tennie.

Nagyon jó, hajlítható fejű borotvákat lehet kapni, amivel szinte lehetetlen megvágnod magad. Ha mégis, az ugyanolyan valószínűséggel fordulna elő, mint amennyire apukád segítségével történne meg.

Nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy ez a kérdés pusztán provokatív céllal került fel.

2015. jún. 9. 07:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem nem az. Szerintem ilyesmi simán belefér szülő és gyerek között. Mégis kihez fordulj?

Na jó, ha az intim területről van szó, ott jobb ha nem ő csinálja, hanem saját magad, de ettől függetlenül kikérheted a tanácsát.

Nem tudom, lehet csak én voltam ilyen jóban a szüleimmel?

2017. máj. 22. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!