Tényleg áruló vagyok ha meglátogatom apát?
Apa megcsalta anyát, és most azzal a másik nővel van. Még nem költözött el itthonról de szinte soha nincs itt. Nagyon haragszok rá de azért hiányzik és mégis csak az apám. Azt mondta, hogy egyszer elmehetnék "hozzájuk" (tehát a nő lakására) meghívnak ebédre. Anya meg megtiltotta. Azt mondta ha elmegyek áruló vagyok és akkor maradjak is ott. De ezt az egészet mégis hogy akaszthatják az én nyakamba? Nem az én hibám hogy válnak. :S Nagyon rosszul vagyok már, nem tudom hogy mit csináljak.
16/L
"(Házas emberrel magára adó nő nem kezd ki.)"
Magára adó házasemberrel NEM lehet kikezdeni!
"érZZZelmi zsarol"
Bocsánat, elírtam.
Szerintem is találkozzatok máshol, bárhol csak ne a nő lakásán. Itt a jó idő, időjárásra se lehet fogni, hogy egy este nem alkalmas egy sétára.
Szüleid meg szégyeljék magukat, hogy Téged ilyen kellemetlen helyzetbe hoztak. Apád azért, mert csalt, Anyád meg azért, mert választás elé állít.
26/N
Szerintem erthetoek anyad erzesei. Felmesz ennek a nonek a lakasara, eleg gaz.
Apaddal termeszetesen talalkozz es beszelgess, de ezt a csajt hanyagold meg.
Szerintem is azzal van a problémája, hogy ott lesz az új barátnője.
De ha komoly a kapcsolatuk, már pedig gondolom azért akarnak meghívni ebédre, hogy megismerd, akkor kénytelen lesz elviselni anyukád, hogy találkozni fogsz az új nővel is.
Nehéz helyzet, de nem a gyereket kéne baszogatni, amikor nem tehet semmiről..
Szóval szerintem menj el, anyukádnak meg mondd el, hogy attól még az apukád marad és fogsz vele ugyanúgy találkozni, sajnálod, hogy szétmentek, de ne keltsen lelkiismeret furdalást, amiért találkozni szeretnél az apukáddal..
Többen felvetették, hogy a kérdező csak a nő lakására ne menjen... nos, én nem látom a kérdésben, hogy az az ultimátum pusztán az idegen nőre vonatkozna. Inkább a hűtlen férjre, és akkor biza teljesen mindegy, hogy cukrászdában találkozik az apjával, vagy náluk - mindenképp "áruló" lesz.
A megoldás persze egyszerű, csak nagyon zűrös véghezvinni: ne engedj semmiféle zsarolásnak!
Lehet, hogy édesanyádnak már nem párja, de neked mindig az édesapád marad. Azt pedig hogy kivel tartasz kapcsolatot, nem édesanyád dönti el, hanem te. Egyébként az a nő sem lehet olyan rossz arc, ha a faterod szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!