Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy szüleim ilyenko...

Normális, hogy szüleim ilyenkor is rám sóznak egy csomó házimunkát?

Figyelt kérdés

3 műszakban dolgozok, most épp délutános vagyok, ami azt jelenti hogy 13:00-kor kell elindulnom itthonról, és este 11 körül érek haza.

Az időm úgy 11-től elmegy arra hogy ebédet csináljak, aztán egyek, elmosogassak, stb (most is épp két falat között írok egy-egy mondatot), ráadásul a párom hétköznaponként itt "lakik", és nagyon próbál segíteni a házimunkában, de egyelőre csak lassít, mert mindent el kell neki mondani, amivel szintén csomó idő elmegy.

Ma 10-kor keltem, megmostam a hajam, tehát volt fél órám ami szabad, anya hagyott cetlit hogy menjek ki gazolni......

Hiába mondom neki, hogy délelőttös meg éjszakás héten rohadtul ráérek majd délután itthon ilyenekkel bíbelődni, elmond minden lusta dögnek...

Tényleg akkora kérés hogy minden 3. héten a nagyobb dolgokkal hagyjon békén? Bármit szívesen megcsinálok ami egy óra alatt megvan, de nem akarok fél napos programokat. Rossz ember vagyok emiatt?

2015. jún. 10. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem, 3 műszakban dolgozni, na az a nem normális.
2015. jún. 10. 18:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Hű, köszi a válaszokat. Szüleim 8-16:30-ig dolgoznak elméletben, anya minden bevásárlással, stb-vel együtt legkésőbb 6-kor ér haza.

Bónuszpont, hogy nem fogja fel hogy nem végezhetek kerti munkát, mert nagyon megfogja a kezem, tiszta zöldek az ujjaim utána, akármeddig mosom. Én ezt nem tehetem meg, mert tisztatérben dolgozok, a műszakvezető kitérne a hitéből ha látná, hogy ilyen kézzel érek hozzá bármihez.

(Egyébként mielőtt ebbe bárki belekötne, a párom fizet "lakbért", és muszáj itt lennie mert ugyanott dolgozik ahol én (a városomban), ő másik városban lakik ahonnan sehogy nem tudna bejönni munkába.

Én lustának se érzem magam, most pl kitaláltam hogy holnap délelőtt kiporszívózom a lakást. Ilyesmiket szívesen csinálok, én csak több órás, koszos programot nem akarok meló előtt :(

2015. jún. 10. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!