Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Nagyon félek, nem...

Mit tegyek? Nagyon félek, nem bírom már tovább. Bővebben lent, hosszú.

Figyelt kérdés

A szüleim 19 éve házasok. Nem szeretik egymást, csak miattam vannak együtt.(anyámnak mindig van,volt valakije). Anyám elég gyakran szokott ütni, rúgni, és kb. 1-2 éve már én sem hagyom magam,megelégeltem a dolgot.(több öngyilkossági kísérletem is volt,sajnos sikertelenül) Apukám 3-4 éve külföldön dolgozik, 6-10 hetente jár haza 1-1 hétre. (nagyon tisztelem, és szeretem apukámat, mindigis őt szerettem jobban). Még sosem volt kapcsolatom, csak 2-3 éves a fiú hülyít, én ugrok neki szintű dolgok. Decemberben megismerkedtem egy leszbikus csajjal, aki végre figyelt rám, törődött velem, és belezúgtam.(Testileg is vonzónak találtam, ezt sokáig nem tudtam elfogadni, aztán a lány is lelépett, így beletörődtem a dolgokba.)

Körülbelül március végén, április közepén anyám megismerkedett egy hapsival, akivel május elején összejöttek.(nem volt szex,anyám inkább lelkitársra vágyik.) (Apukám húsvétkor volt itthon egy hetet.)

Anyám viselkedése gyökeresen megváltozott, jókedvű lett, többet mosolyog, zenét hallgat.. Viszont velem egyre lenézőbb,bunkóbb volt. Már nem tudom milyen konfliktusunk volt, talán nem fogadtam szót, kiment a konyhába bejött egy nagy késsel, elkezdett fenyegetőzni, hadonászni, többször is a nyakam mellett ment el a kés, apukám csavarta ki a kezéből, én meg neki estem anyámnak,apukám szétszedett minket, nekem egész éjszaka sírógörcseim voltak, nem tudtam,mertem aludni. Ez körülbelül négy öt napig ment.

Szóval anyám viselkedése a pasi hatására teljesen megváltozott. Teljesen látszott rajta, hogy szerelmes.. Majd körülbelül két három napja kiderült,hogy a hapsi nős, ezért szétmentek.

Nem tudom hány hete, de nem telik el úgy nap,hogy ne szóljon be, alázzon meg, verjen/rúgjon/üssön meg. Próbálok megfelelni neki, mosok, tudok főzni is, mosogatok, a szobámban rendet tartok, ennek ellenére mindig talál bennem valami hibát. Tegnap nekem jött, hogy miért nincs pasim, és hogy ilyen csúnya olyan csúnya vagyok, egy nagy dagadt ló stb. (elismerem tényleg nem vagyok gyönyörű, 184 centi magas vagyok,60 kg)

Ma pedig nekem jött, hogy mekkora r.banc vagyok, lófejű,stbstb. Nem válaszoltam neki, nem akartam megint feleslegesen veszekedni, mert semmi értelme nincs, úgyis tudom, hogy nem igaz.

Aztán hozott be a szobámba egy tálcán kaját, amire megmondom őszintén, nem számítottam. Megettem, és kivittem a tálcát és leraktam az asztalra. Kijött, elkezdett ordítani, hogy miért oda rakom azt a (mindenféle gyönyörű jelző) tálcát.

És megint elővett egy konyhakést,és hadonászott vele.. Erre felháborodtam, és elkezdtem kiabálni mindenféle nyomdafestéket nem tűrő szót.. Erre jött, hogy én egy leszbikus k.va vagyok, féltékeny vagyok arra, hogy neki normálisak a hajlamai, és hogy többet nem ad zabálnivalót a pofámba, ha ad is patkány mérget rak a kajámba.. És amelyik kijelentése a legjobban fájt az az volt, hogy bárcsak döglöttem volna meg mint a másik (előttem volt egy missed abja) és hogy ő adta nekem az életet, joga van elvenni is.

Megrontja a mindennapjaimat, az önbizalmamtól és a mosolygós énemtől körülbelül 6 éve elbúcsuztam végleg..én nem szeretnék sokat,csak egy kis megértést, egy ölelést, egy apró mosolyt..18/L

2015. jún. 7. 21:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
én apám is egy az egybe ilyeneket tett, elfelejtette miket mondott, hol kenyérre lehetett kenni, hol pedig támadott.Ő skizofrén/ depressziós volt csak a kezelés segít, a helyedben tojnék az érettségire azt máshol is le lehet tenni.Az életem legalábbis többet érne
2015. jún. 8. 10:48
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam az összes kommentet, de szerintem beszélj apukáddal, hogy vegyen ki neked egy albérletet és fizesse, anyáddal szakítsa meg a kapcsolatot és anyád oldja meg dolgait ahogy tudja.

Leérettségizel és mész egyetemre. Anyádat meg elfelejted amilyen gyorsan csak tudod...

Ha tudsz főzni akkor simán el tudod látni magad...

Ezt apukádnak is éreznie kell hogy ott veszélybe vagy...

2015. jún. 8. 11:12
 23/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk gazdagok, de szegények sem. Mivel apukám külföldön dolgozik,és a fizetése nagyrészét leadja nekünk, anyukám is rendesen keres, eléldegélünk. Nem szűkölködünk, viszont sokszor anyukám úgy szórja a pénzt, hogy hónap végére lenullázzuk magunkat. Én utálok vásárolni (ruhát, cipőt ilyeneket, mivel mindig próbafülkében bőgés lesz a vége) szóval nekem havi szinten csak kajára kell pénz, de nyáriszünetben már arra sem,mert akkor én főzök és általában két napra elég szokott lenni.(meg évszakonként egyszer egy egy ruhára, vagy ha elhasználódik valami, akkor arra.)

Na szóval az anyagaiak miatt ritkán fő a feje.

Volt már szó arról, hogy albérletbe költöznék, vagy csak társbérlőként vennék ki egy szobát, de anyám megfenyegetett engem is, és apukámat is.

Apukám szereti még anyámat, de már csak mint gyereke anyját, és talán csak kötődésből, de szerelem egyikük részéről sincs. (megkérdeztem tőle.)

Tulajdonképpen nincs képem arra, hogy apuval fizettessek egy lakást/szobát, bár azt mondta támogatna mindenben.. Megpróbálok vele beszélni, még ma. Tudja,hogy ez így nem állapot, abban bízik, hogyha haza jön talán megtudjuk beszélni a dolgokat. (most pénteken jön haza,nagyon várom már, rettentően hiányzik)

De tudom, hogy ez a megbeszélés utáni béke maximum 1 hétig tart, és akkor még sokat mondtam.

2015. jún. 8. 12:27
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

És ha jövőre érettségizel,nem szeretnél középsulit váltani? Egy másik városba mehetnél és lehetnél kollégista.

Apukád a kollégiumot biztos kifizetné!

Beszéld ezt meg vele.

2015. jún. 8. 13:29
 25/38 A kérdező kommentje:

Tavaly egy hónapot sírtam, hogy hadd menjek másik iskolába, Budapesten kinéztünk egy gimnáziumot, de nem vettek fel mondván, hogy kevés az angol óraszámom. (heti négy óra német, 2 óra angolom volt, viszont angolt tanultam elsőtől, tehát ha tehettem volna egy különbözetit, simán meglett volna.)

Most meg már úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék másik környezetbe kerülni, új tanárok, új diákok közé, mert a beilleszkedés nem menne könnyen, és félek, hogy a tanulás rovására menne. Esetleg ha mostani sulimba maradok, és a városi kollégiumba próbálok bekerülni, még egy járható útnak tűnik. (25 kmre lakom a várostól, ez oda vissza 50, és időben se kevés, reggel fél hatkor kelek, fél hétkor indul a buszom, ami negyed nyolckor van a városban, és félkor indul tovább a helyijárat, amivel épp, hogy 07:50-re beesek

Visszafele 13:39-kor van helyijárat, 14:45-kor vidéki busz,és 15:30-ra vagyok otthon. Ha nyolc órám van akkor 3-kor van helyijárat, 15:55-kor vidéki, és háromnegyed ötre érek haza. )

2015. jún. 8. 14:10
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez amit most írsz jónak hangzik...

Kérj segítséget az osztályfőnöködtől vagy valamelyik tanártól akiben megbízol hogy segítsenek bejutni a koleszba, mert otthon nem jó a helyzeted!

Szerintem biztos tudnak segíteni!

2015. jún. 8. 14:14
 27/38 A kérdező kommentje:
Osztályfőnököm tudja mi a helyzet, azt mondta, hogy bármiben tud segíteni, szóljak neki nyugodtan. Úgyhogy megpróbálok beszélni vele.
2015. jún. 8. 14:36
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Írd majd meg, hogy mit sikerült intézni nagyon szurkolok, hogy sikerüljön.

Amikor én voltam ilyen idős nekem felajánlották a koleszt az alkoholista apám miatt pedig városon belül laktam.

2015. jún. 8. 15:08
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
4-re hazaérni nem gáz :) Én is 4-re értem haza gimiből anno... Sőt, én élveztem a buszozást. Mármint magát a buszozást nem, de az, hogy önálló lehettem az tökre bejött. :) A koli sem rossz, ha találsz 2-3 barátot akikkel megvagy, már nyert ügyed van :)
2015. jún. 8. 16:32
 30/38 A kérdező kommentje:

Rendben, mindenképpen megírom.

Nem, négyre hazaérni nem gáz, ha nem neked kell főzni, elindítani a mosást, mosogatni, tanulni, plusz házit írni másnapra, és folyton veszekedni anyáddal..

De ha nem vagy jó tanuló, vagy hozol haza egy szar jegyet, akkor megleszel rugdosva, már eleve a stressztől nem bírsz élni, úgyhogy valóban nem a négy órási hazaéréssel van a probléma, hanem hogy nekem is 24 óra egy nap. Főzni szívesen főzök, és a mosás se nagy dolog,bevallom, de 18 évesen lehetne az a legnagyobb problémám, mint itt pár embernek, hogy " anyukám nem engedi meg, hogy a barátom itt aludjon bruhuhu" vagy hogy "holnap megyek randira, milyen az első csók " és társai..

2015. jún. 8. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!