Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert utalom ennyire? O utal...

Miert utalom ennyire? O utal engem?

Figyelt kérdés

Sosem voltam joban a csaladommal .. de mostanaban mar ki nem allhatom oket .. foleg apukamat. anyuval igyugy elvagyunk .. ot szeretem is de nem mutatom ki.. sajnos . akarmennyire szeretnem nem megy.. mar 5 eve vannak psziches probleimaim de kezelesekre jarok..

szoval Apukam kiskoromban ott hagyott mert kiment kulfoldre dolgozni .. akkor fajt de most mar egyutt elunk itt kint .. nagyon fura vele lakni meg igy 1 ev utan is .. nagyon idegesit

konkretan ..

-mikor eszunk odabofog ,csamcsog ( gondolom anno megszokta ,hogy a haverjaival igy lehet viselkedni mert ez hu de vicces)

mar szoltunk neki ,hogy legyenszives modoralja kicsit magat..

-csunyan beszel ( jo rendben en sem beszelek mindig szepen de o mindenrol olyan csunyan beszel..)

-mindenert en vagyok leszurva .. gondolok itt.. hmm van egy tanyer a mosogatoba amit ott hagytam erre o nekiall kiabalni velem ,hogy milyen egy hulladek vagyok stb..

-leszolja a kinezetem. ( sosem voltam megelegedve magammal de most karacsonykor berugott es elmondta mindenki elott hogy szerinte en milyen kover vagyok es hogy akkora a hatsom hogy anyu most kezdje el kinyalni hogy jovore vegezzen.. rendben . en annyira sirtam hogy a noverem szedett fel a foldrol.. akkor apa elment valahova es anya utanament lekiabalta .. most kert bocsanatot fenruar kozepen mert korhazba kerultem es megijedt ,hogy ha meghalok akkor igy valunk el egymastol...)

-alllandoan iszik.. ( jo hetkoznap megiszik 4-6 sort es ennyi.. de mondjuk hetvegen .. akkor iszik mint az allat.. barmit .. barmennyit .. bar ahogy latom mar kezdi megszokni ,hogy itt az asszony es kicsit vissza kell vennie ..)

mindig is tudta ,hogy problemaim vannak es ennek ellenere mindig ellenem fordul ,persze en nem azt mondom ,hogy engem korbe kell ugralni mert van egy ket nehez dolog velem amit nehez elfogadni mint apa mint anya.. isten ments .. csak legalabb fogadna el:/nekem ez nagyon faj es ha mar meglatom ,hogy hazaer az ideg elaraszt es legszivesebben orditani tudnek es csapkodni de nem lehet ..

ez normalis?:( vagy csak en tulzom el a dolgokat??

2015. jún. 7. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

te probálsz viselkedni vagy csak sirdogálsz mindenen

ne zsarold a betegsségedel a családot

2015. jún. 7. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
egyatalan nem zsarolom oket .. majdnem tabu tema a csaladban IS az hogy mi tortenik velem .. senki nem beszel rola mert nem akarom ,hgy kivetelkent eljek itt .. ugyan olyan vagyok mint a noverem vagy akarki a vilagon..:)
2015. jún. 7. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Nehogymár őt hibáztasd az apja miatt... Elfogadhatatlan ez a viselkedés. Az enyém is ugyanez, egy undorító büdös, igénytelen alkoholista. Nem túlzol el semmit, ez nem normális. Én gyűlölöm a hétvégéket mikor együtt kell lennünk :S Alig várom hogy elköltözzek, neked is ezt ajánlom! Húzz el amilyen gyorsan csak lehet
2015. jún. 7. 20:32
 4/5 anonim válasza:
Sajnállak, sajnálom, hogy így kell élned. Egyáltalán nem túlzol. Ugye azért van olyan ember akire számíthatsz (Pl:. Nővéred)?
2015. jún. 7. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem .. a noveremre nem szamithatok:) utaljuk egymast o is mindenert ramkiabal.. :/ 1-2 baratnom van magyarorszagon akikre rairhatok ha baj van de mar annyira nem erdekel az egesz ,hogy mi tortenik velem ,hogy mar nem is beszelek errol nekik.. csak mar kezd betelni a pohar es nagyon elegem van.. kivancsi vagyok egy par 'kivulallo' szemely velemenyere:)

egyebkent a baratim akik kozel allnak hozzam ok is tudjak milyen apu.. anno rosszul raktam ra a tetot a kavefozore es annyira lekiabalt mintha elortem volna barmit .. vagy akarmi:/

2015. jún. 7. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!