Megmondjam anyának, hogy amíg a férje ott van, én nem költözök vissza? Vagy hagyjam az egészet?
A férje egy hatalmas bunkó, aki ráadásul zsugori is (milliókat keres havonta, mégis anya fizeti a ház hitelét, a számlákat és vásárol be hétvégente).
1 hete összevesztünk, hogy mégis mi az, hogy én egész nyáron külföldön leszek és nem vigyázok a féltestvéremre. Múlt héten mondták, hogy mikor KELL rá vigyázni, én pedig mondtam, hogy nem fogok, mert hétfőn elutazom és nem leszek túl sokat az országban nyáron, júniusban pl. már 1 napot sem.
Erre anya férje kiakadt ok nélkül és mondta, hogyha ennyire nem akarok velük lenni, költözhetek apukámhoz. Én pedig összepakoltam az ott lévő cuccaimat és eljöttem.
Most pedig anya minden nap hívogat, hogy menjek vissza és megbeszéljük ezt.
De nekem ehhez már nincs kedvem, jövőre érettségizek, nem hiányzik a folytonos üvöltözés, vita.
Csak tényleg nem akartam úgy elmenni, hogy kb. nem beszélünk.
mivel nem találtam 60%-os válaszolót, gondolom, hogy felpontozódott 68 %-a, ezek szerint többeknek tetszett a válasza .... elgondolkodtató
Az én véleményem az, hogy a családnak összetartónak kell lennie, ée együtt kell működnie.
Lehet, hogy létezik, olyan család, ahol a gyerekvigyázás csak a babysitter dolga, a mosogatás csak a bejárónő dolga, a fűnyírás meg csak a kertész dolga, és a családtagoknak csak jogaik vannak, (ezt a mintát viheted is tovább, ha jól keresel, vagy te is Kedves Ferenc szeretője leszel)
de ha a ti családotok nem ilyen, és anyád mosogat, és a szülők/nevelő apa keresnek rád, akkor igenis elvárható tőled is, hogy részt vállalj a munkából.
Azt meg minem tudjuk innen megítélni, hogy anyád nem fogja föl, vagy nem fogadja el, hogy te az egésznyarat csak élvezni akarod, vagy te nem hallod meg az ő ellenkezését, és szerencsétlen már csak mindig ideges lesz í h...lye lányától, és már a fülét is befogja, ha közelítesz, és azt sem, hogy te miért nem fogd föl, hogy segíteni kéne.
Egyébként kinek a pénzéből megy ilyen jól, hogy külföldön leszel több hónapig?
Ha anyád meg nevelőapád pénzéből, akkor jól elcseszték, neveltek egy ingyenélő majmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!