Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én látom rosszul? A...

Csak én látom rosszul? A párom tényleg függ az anyjától?

Figyelt kérdés

A párom 30 éves,együtt lakunk fél éve a szüleinél.Énnekem ez már terhes,mert látom,hogy a szüleitől függ,és szerintem ez nem fog változni.

Édesanyja szerintem teljesen elnyomja,képes az érzelmi zsarolásra is-ezt párom mondta.Édesapja is szigorú.

De végülis ami zavar.hogy szinte mindenben kikéri anyja véleményét:például jól áll ez az öltöny,másba kéne-e mennem,még ha hivatalos papirt kell irni,akkor is kikéri.

Én úgy gondolom,ezt 30 évesen illene tudnia.Vagy csak én látom rosszul?

Nagyon nagyon szeretem,de szeretném ha önálló,úgy érzem,hogy soha ne lesz önálló életünk.Szerintem nem fog tudni az anyjától elszakadni,hiába mondja.Igy meg úgy összel elköltözünk,hogy ő akkor is eljön:jó,mondjuk nem jó a kapcsolata a szüleivel,de sakkban tudják tartani.

Szakitásra nem gondolok,mert szeretem,de ez még se állapot.Én hiába mondom neki,hogy jól áll neki a ruha,vagy tényleg jól irta meg a levelet,de még az anyjától is megerősitést vár.

Már nem számit az én véleményem?Nem vagyok féltékeny az anyjára,de 30 múlt,és már le kéne válni tőlük(anyagiak miatt nem tudunk menni)

2015. máj. 31. 20:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Mi lenne ha keresnel egy ferfit, es nem egy kisfiuval probalkoznal?

Ez csak rosszabb lesz. Az anyja elobb-utobb benned felfedezi majd a konkurenciat, es ellened fogja hangolni a kisfiat.

2015. jún. 1. 09:01
 12/16 A kérdező kommentje:

A párom most van nyáron egy képzésen,ha elvégzi sikeresen és kap munkát,akkor tudunk talán elmenni.

Miért fizeti ki a dolgait?Mert a párom elkölti a pénzt,és hát a kedves mama tele van pénzzel,fizesse ő ki.

Most állunk át a spórolásra.Ez miatt megy a legtöbb veszekedés a pénz miatt.Zsugori az anyuka,veszekedés árán ad neki pénzt.

A párom mondta hogy ha tudunk menni,több anyagi támogatást nem kér,csak ezt hogy addig fizesse neki.

Szóval a párom szeretné ha fizetné a fodrászt,de azért szerintem nem kéne lehúzni az anyját,és spórolhatna.

2015. jún. 1. 11:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyébként elbeszélgetek anyóssal úgymond,ma is kitakaritottam párom szobáját,amúgy is megtettem volna,ha nem szól
2015. jún. 1. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

Mar bocsanat, de teljesen elment az eszed? Elvileg felnott ferfi, de teljesen jo, ha elszorja a fizujat, 30 evesen az anyja nyakan el aztan meg o a zsugori, hogy nem penzeli az ingyenelo parazita fiacskajat, aki a minimalis diakhitel torlesztoket is keptelen fizetni? Es meg te takaritod a szobajat?? :D Szep kilatasok, komolyan, egy 30 eves gyereket vallaltal a nyakadba.. de ha ez kell, ez kell.. :D

Koszonom, jot nevettem. Sok boldogsagot a kisfiuhoz :D

2015. jún. 1. 12:04
 15/16 anonim ***** válasza:
66%

"Miért fizeti ki a dolgait?Mert a párom elkölti a pénzt"

És ő ezt nem érzi rohadtul gáznak? Mert ez nagyon az.

30 évesen elszórja a pénzét, anyucinál lakik, anyuci tartja el, anyuci fizeti a fodrászát, a bérletét, a diákhitelét...Attól hogy az anyja tele van pénzzel, még nem köteles az elvileg felnőtt fiának kifizetni mindent. És ez nem zsugoriság.

Ez nem férfi, hanem egy óriáscsecsemő. Ha véletlenül majd összeköltöztök (na nem anyucinál, hanem külön ketten), és akkor is elszórja a pénzt, akkor majd fizetheted te a dolgait.

Arra inkább semmit nem írok, hogy kitakarítod a szobáját...

2015. jún. 1. 20:14
 16/16 anonim válasza:

Egy ilyen országban ahol ilyen "magasak" a a fizetések sajnos sokan nem tudnak külön házat venni. Egyre többen 30as évaiban is otthon laknak és nem ők a hibásak.

Gondoljunk csak arra hogy tömegesen hagyják el az országot nem kalandvágyból Nehogymár az adott egyén legyen a hibás hogy minimálbérből nem tud lakást házatt venni. Gondolkozunk már

2015. jún. 9. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!