Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én látom rosszul? A...

Csak én látom rosszul? A párom tényleg függ az anyjától?

Figyelt kérdés

A párom 30 éves,együtt lakunk fél éve a szüleinél.Énnekem ez már terhes,mert látom,hogy a szüleitől függ,és szerintem ez nem fog változni.

Édesanyja szerintem teljesen elnyomja,képes az érzelmi zsarolásra is-ezt párom mondta.Édesapja is szigorú.

De végülis ami zavar.hogy szinte mindenben kikéri anyja véleményét:például jól áll ez az öltöny,másba kéne-e mennem,még ha hivatalos papirt kell irni,akkor is kikéri.

Én úgy gondolom,ezt 30 évesen illene tudnia.Vagy csak én látom rosszul?

Nagyon nagyon szeretem,de szeretném ha önálló,úgy érzem,hogy soha ne lesz önálló életünk.Szerintem nem fog tudni az anyjától elszakadni,hiába mondja.Igy meg úgy összel elköltözünk,hogy ő akkor is eljön:jó,mondjuk nem jó a kapcsolata a szüleivel,de sakkban tudják tartani.

Szakitásra nem gondolok,mert szeretem,de ez még se állapot.Én hiába mondom neki,hogy jól áll neki a ruha,vagy tényleg jól irta meg a levelet,de még az anyjától is megerősitést vár.

Már nem számit az én véleményem?Nem vagyok féltékeny az anyjára,de 30 múlt,és már le kéne válni tőlük(anyagiak miatt nem tudunk menni)

2015. máj. 31. 20:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%
Jól látod. Sosem lesz független.
2015. máj. 31. 20:29
 2/16 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod!Nem tudom már mit tegyek...
2015. máj. 31. 20:44
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Ez van ha anyucipicifia-típusú pasit választasz.
2015. máj. 31. 20:46
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Meg lesz még a bajod neked! Gyereket és hitelt ne vállalj vele...
2015. máj. 31. 20:53
 5/16 A kérdező kommentje:
sajnos anno diákhitelt vett fel,máig azt nyögi-nem sok ki lehet fizetni,ez miatt is van még itthon
2015. máj. 31. 21:12
 6/16 anonim ***** válasza:
72%
Ajánlom neked a Szeretet választható című könyvet (Harmat kiadó). A társfüggésről szól ugyan, de sok mindenben neked is segíthet. Volt párom szintén érzelmileg függött mamucitól, és az a manipulációt és érzelmi zsarolást amit ő kapott, észrevétlenül nyomta rám is.
2015. máj. 31. 21:19
 7/16 A kérdező kommentje:
Úh,ez rossz lehetett....:(
2015. máj. 31. 21:32
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
De hogy zsarolja az anyja? Mivel szokták sakkban tartani? Ennyire elvették az önbizalmát?
2015. máj. 31. 21:39
 9/16 A kérdező kommentje:

nem fogják a hitelét fizetni,nm fogja a fodrászát fizeti,nem fog bérletet venni.

Érzelmi manipuláció folyik anyja és apja részéről is és nem engedik hogy elmondja a véleményét vagy szrnak rá.Gyerekkorába sok volt a veszekedés,voltak pofonok és mindenért ő volt a hibás

2015. jún. 1. 06:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Na várjunk csak... otthon lakik, 30éves, gondolom dolgozik is. Miért az anyja fizeti a hitelét, a fodrászát és hasonlókat??
2015. jún. 1. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!