Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mivel támogassam? (többi lent)

Mivel támogassam? (többi lent)

Figyelt kérdés
Anyukámmal nagyon jóba voltunk, de kb egy hónapja szinte csak veszekszünk. A válás szélén állnak, ezért szretném támogatni, de nem tudom hogyan. Szóval, mivel segítsek neki?

2015. máj. 31. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne akarj neki mindenáron segíteni. Ha beszélni szeretne róla, hallgasd meg, de semmiképp nem zaklasd, mert abból csak veszekedés lesz. Az én szüleim is most válnak, nálunk annyiból komplikáltabb a szitu, hogy anyu nekem sarazza aput, és fordítva... Mindkettejüket türelmesen végighallgatom, próbálok valamilyen szinten tanácsot adni, de tudom, hogy sokat nem tudok segíteni, mert ezt nekik kellene megbeszélniük.
2015. máj. 31. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:

"... akkor gyere, hogyha hívlak" - minden szitura:

- nagymama

- anyós

- stb

2015. máj. 31. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:

hát leginkább azzal segíts, hogy nem veszekszel vele. ő érthetőbben ingerültebb, persze nem rajtad kéne levezetni. ne szólj ilyenkor vissza, majd megnyugszik

neked is rossz lehet, de próbálj nyugodt maradni, ezzel is segíteni őket

2015. máj. 31. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:), tényleg odafigyelek ezekre majd :)
2015. máj. 31. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!