Mivel támogassam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Anyukámmal nagyon jóba voltunk, de kb egy hónapja szinte csak veszekszünk. A válás szélén állnak, ezért szretném támogatni, de nem tudom hogyan. Szóval, mivel segítsek neki?2015. máj. 31. 11:15
1/4 anonim válasza:
Ne akarj neki mindenáron segíteni. Ha beszélni szeretne róla, hallgasd meg, de semmiképp nem zaklasd, mert abból csak veszekedés lesz. Az én szüleim is most válnak, nálunk annyiból komplikáltabb a szitu, hogy anyu nekem sarazza aput, és fordítva... Mindkettejüket türelmesen végighallgatom, próbálok valamilyen szinten tanácsot adni, de tudom, hogy sokat nem tudok segíteni, mert ezt nekik kellene megbeszélniük.
2/4 anonim válasza:
"... akkor gyere, hogyha hívlak" - minden szitura:
- nagymama
- anyós
- stb
3/4 anonim válasza:
hát leginkább azzal segíts, hogy nem veszekszel vele. ő érthetőbben ingerültebb, persze nem rajtad kéne levezetni. ne szólj ilyenkor vissza, majd megnyugszik
neked is rossz lehet, de próbálj nyugodt maradni, ezzel is segíteni őket
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat:), tényleg odafigyelek ezekre majd :)
2015. máj. 31. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!