Nem érzek őszinte szeretetet tőlük. Sohasem érdekelte őket igazán hogy mi van velem. mindig vitatkoztam velük voltak elég durva viták apu és köztem de ott már tettlegesség is volt.... Sosem akartam nekik rosszat. nagyon sok mindent elég rendesen elrontottam. Voltam bandázós gyerek is aki lógott a haverokkal meg hasonlók. De a szüleimet nem érdekelte más csak az amit ők akartak
Voltak elég komoly elképzeléseim az életemet illetően hogy milyen jövőt szánok magamnak de ez nekik nem tetszett és vendéglátó suliba akartak küldeni de megbuktam így nem mentem. Utána anyukám hallott egy sport szakos suliról hát mivel sportolok így oda kellett mennem. Anyu régen nagy sport ember volt lovagolt meg sok sportot kipróbált de a lovaglás volt a mindene. 19 évesen szült előszőr. utána jöttem én meg az öcsém. Anyámék mindenért engem okolnak. hogy minden az én hibám. Volt hogy a fejemhez vágta anyám hogy meg is ölhetem magam csak 1 gonddal kevesebb. kis koromban nagyon csúnyám elvertek jó párszor... amit nem is igazán értek a mai napig. eléggé makacs és önfejű vagyok. tudom hogy az én hibám is de attól még részben ők is hibásak hogy ekkora szar lett az életem. 18 évesen itt ülök 9. osztályban. Szégyellem is nem kell ezért kiosztani hogy tanulhattam volna jobban. de ezek mellett heti 5 edzésem van. minimum 2 órásak. és a suli is 4-körül ér véget innen pedig rögtön edzésre megyek és este 8-ra vagyok otthon jobb esetben. És mind ezek mellett diszlexia diszgráfia diszkalkuliával rendelkezem amit utálok mert borzalmasan nehéz így a sulis élet. örültem általánosban ha 2-3 között volt az átlagom. Most meg örülök ha éppen 2-es. Anyu minden áron rám akarja eröltetni azt amit ő nem ért el... edzőt akar belőlem csinálni. nem engedné hogy férjhez mennyek mert hogy ő sem ment. Állandóan piszkál hogy van mit fogynom mert hogy ő ilyen idősen fele ilyen vékony volt... 60-65 kg között mozgok és az orvosom szerint alkatomhoz képest még vékony is vagyok. Anyámék mindíg azt mondogatták hogy egy senki leszek meg hogy a híd alá kerülök majd egy csöves leszek semmitse fogok elérni az életben és az a baj hogy igazuk van. szerencsétlen vagyok. Megint megbukok ami azt jelenti hogy kiraknak a suliból. az utóbbi 4 évben sport sérülésem is lett és erős migrénem is van ami majdnem mindennap jelentkezik már szinte. állandóan fáradt vagyok de hajtanak folyamatosan. nincs időm pihenni. aludni sem tudok. és már nem bírom....
Szia.. 19 eves vagy... mar nem szolhatnak bele az eletedbe (persze tudom, az o kenyeruket eszed es az o hazukban laksz..) probalj meg diak munkat szerezni, rakj felre, probalj kiszabadulni. Kezdj el felnott oktatasba lerakni az erettsegit. A szavaidbol itelve nem szereted a sportot amit csinalsz, csak menekulsz otthonrol... igy legalabb nem vagy otthon.... szerintem.. ne foglalkozz a negativ velemenyekkel mert akkor tenyleg utca sepro leszel... fel a fejjel... nem lebegni kell a szarban hanem uszni!
2015. máj. 28. 12:19
2/13 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem vagyok odáig a sportomért... Én akartam elkezdeni de az ahogy elkezdett érte rajongni és hajt mint egy őrültet megutáltatja velem.... 18/L vagyok
2015. máj. 28. 12:23
3/13 anonim válasza:
simán kérsz a betegségeidről papírt(diszlexia stb.) és akkor a suli kénytelen ezt figyelembe venni és a szerint osztályozni, plusz ha nemet mondasz nem tudnak mit tenni ellened, ha mégis(elvernek) akkor irány a doki látleletet vetetsz és jöhet a feljelentősdi.
2015. máj. 28. 12:23
4/13 A kérdező kommentje:
Nincs szívem őket feljelenteni vagy bántani mert hát ők neveltek fel. azért ennyivel még is tartozom hisz neki köszönhetem az életem.
2015. máj. 28. 12:25
5/13 anonim válasza:
Az a gond, hogy már felnőtt vagy, te felelsz a saját dolgaidért és még mindig azon keseregsz, hogy anyád egyszer ilyen csúnyát mondott, vagy apád megütött, ez a hozzáállás nem vezet sehová. Bocs, hogy ezt mondom, de amikor elkezdtem olvasni, azt gondoltam 13 éves lehetsz, ők szoktak így kiborulni azon, hogy anyu ezt, vagy azt mondta.
2015. máj. 28. 12:40
6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiborulva. Szimplán nem értem mire jo ez nekik. Neked hogy esne ha pici korod óta ezt nevelnék beléd?
2015. máj. 28. 12:58
7/13 anonim válasza:
Nekem ennél sokkal húzósabb gyerekkorom volt, 16 évesen költöztem el (menekültem el) otthonról. 16-20 éves koromig bűnözőkkel éltem és gyakorlatilag egyfolytában buliztam, néha dolgoztam valamit, hogy legyen kajám, de az aktuális pasijaim mindig eltartottak legalább valamilyen szinten, étel általában volt, ha nem is mindig. 20 évesen jöttem rá, hogy változtatnom kell ezen az egészen. 22 évesen érettségiztem estin (a 9.-ket még korábban 16 évesen megcsináltam) 4,7-es átlaggal, majd felvettek az eltére, ezt is sikerült elvégeznem, most írom a diplomamunkámat. Én nemcsak otthon hallgattam, hogy sosem fogok leérettségizni, hanem a régi társaságomban is, ott szinte senkinek nem volt érettségije, semmi hasznát nem látták annak ha valaki tanul, lopni érettségi nélkül is lehet, az pedig alapszabály, hogy egy lány buta és csak néhány dologra jó. De én mindig le tudtam szarni mások hülye véleményét, éppen ezért tudtam elérni a céljaimat. Ha azt a sok baromságot elhittem volna, akkor csak ültem volna a fenekemen és nem csináltam volna semmit.
2015. máj. 28. 13:07
8/13 anonim válasza:
Szegényke, sajnállak nagyon hogy ilyenek a szüleid. Apám is azt akarta hogy legyek könyvelő, el is kezdtem a fősulit aztán fél év után otthagytam, hagyjanak engem a gazdasági matekkal. Saját lábra álltam, dolgozni kezdtem, ma már 30 éves vagyok, és nem érdekel a szüleim véleméyne, jóformán nem is beszélgetünk, nem találkozunk. Van két gyerekem, férjem, boldog vagyok a szüleim nélkül is. Próbálj meg te is talpra állni és menni amilyen hamar csak tudsz. Ne nekik akarj élni, hanem magadnak. Találd meg azt amihez neked van kedved és légy az ami szeretnél lenni. Én 27 évesen két gyerek mellett kezdtem el a fősulit, azon a szakon amit mindig is szerettem volna: tanítónő. Persze apám lehülyézett mert nincsenek megfizetve a pedagógusok, de nem érdekel! Így járt, nem neki élek, hanem magamnak, tedd te is ezt! sok sikert!
2015. máj. 28. 13:35
9/13 anonim válasza:
18 évesen 9.-es vagy, írni-olvasni-számolni alig tudsz, akkor mégis mi a csodába fáradsz annyira bele? Csak kérdezem, mert a leírásod alapján egész nap semmit nem csinálsz. A suliban csak úgy jelen vagy, de érdemi munkát nem végzel, suli után sportolgatsz kicsit, aztán annyi. Gondolom a többi energiádat saját magad sajnálgatása köti le, holott többen a fél karjukat odaadnák, hogy a te henye életedet élhessék.
2015. máj. 28. 13:55
10/13 anonim válasza:
Napi 2 óra edzés szerintem nem "sportolgatás". Egyébként a sporttal kapcsolatban megértelek. Velem is megutáltatták meg az úszást. De a sarkamra álltam és nem mentem el többször, mert semmi időm nem volt mellette. Állj ki te is magadért. 18 éves vagy, ha nem szereted hagyd abba, vagy menj kevesebbet. Helyette esetleg keress egy diákmelót és TANULJ!!! Nem tudom elképzelni mennyire lehet nehéz ilyen problémákkal tanulni, de kitartással elérhetsz még sok mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!