Ti megengednétek a 18 éves lányotoknak, hogy összeköltözzön a 23 éves barátjával?
Látod kérdező, mindig megjelenik az IRIGYSÉG!
Mit gondolsz, kik az irigyeid?:-)
a szüleim szerint nem boldogulnék a hàztartàsvezetéssel... màrmint a tanulàs mellett.
meg szerintük még fiatal és "gyerek" vagyok hozzà.
ha eddig egy rántottát sem tudtál megsütni és nem tudod merre a porszívó, mert egy fél napot sem dolgoztál és azt sem tudod mennyibe kerül egy kifli, akkor az vagy.
nos?
mész egyetemre?
mellette akarsz tanulni?
ja ertem, a parod fog eltartani.
En sem orulnek neki ha a szulod lennek. Igazabol nevelesi csodnek tekintenem.
Húgom velem együtt mosogatni is alig szokott, amíg "otthon" laktunk, sem a mosógépet beindítani. Főzni a kutya nem tanított meg minket, még próbálkozni sem lehetett, mert hát majd mi elpazaroljuk a drága alapanyagot!
Anyám meg lusta volt elmenni dolgozni, vitte a háztartást, nem kellett besegíteni.
Amikor különköltöztünk, mindketten feltaláltuk magunkat. Húgom is meglepően ügyes volt, ahhoz képest, hogy három évvel fiatalabb volt, mint én, amikor önállósodtam. Ügyesen megtanult netről főzni, sütni, valamit nálam tanult meg. Én szintén autodidakta tanultam meg a háztartás vezetést.
Ja, egyébként ott a férfi is! A férjem éppúgy feltalálta magát, és bármilyen házimunkát elvégez. Mivel hogy ahol mindkét fél dolgozik, ott nincs olyan, hogy a nő dolga a háztartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!