Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megmondjam neki vagy jobbat...

Megmondjam neki vagy jobbat teszek vele ha nem?

Figyelt kérdés
Édesapámat csalja az anyám. Anyám barátnőjének tudom a Facebook-jelszavát és ott kiderült hogy ki az a valaki akivel csalja. Édesapám tudja, hogy csalja anyám, de anyám tagadja, és édesapám még mindig szereti. Édesapám gyanakszik valakire, de anyám tagadja, pedig helyes a gyanú. Megmondjam neki, hogy tudom a barátnője jelszavát és megvan az, aki miatt felborult a család, vagy inkább ne? 20 éves házasságról van szó, szóval nem kis idő. Segítsetek kérlek!

2015. máj. 25. 20:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor itt az lenne a legjobb, hogy válóper? Hogy tudnék egy kis lelket önteni édesapámba?
2015. máj. 25. 20:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Onnan tudom a jelszót, hogy egy gépet használunk itthon. Amikor beírja az e-mail címet, utána tabbal ugrik át a jelszó beírásához. Valamikor nem nyomta meg elég erősen a tabot, és az e-mail címhez írta a jelszót, entert nyomott és hopp ott is a jelszó.
2015. máj. 25. 20:51
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
12 Miért nézed ennyire hülyének az embereket?:DD
2015. máj. 25. 21:04
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

most kamuzol?

ha nem, akkor te baromi tisztességes vagy, hogy visszaélsz ezzel és nézegeted a fiókját!

most akkor miért is ülsz te ilyen magas lovon, hogy osztod az észt arról, hogy így az igazság, úgy az igazság? :)

2015. máj. 25. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem senki nem érdemli meg, hogy ne tudjon arról, hogy megcsalják.

A lehető leggusztustalanabb, legundorítóbb dolog ez, amivel csak meg lehet alázni egy embert.

Én úgy gondolom, hogy akár milyen rossz dolog is beleszólni más kapcsolatába, ha van rá módod, akkor szólni kell az illetőnek, hogy elveszik az értékes idejét az életéből.

2015. máj. 25. 21:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Próbáld ki! Azért néztem meg azt a fiókot, hogy világos legyen minden, ne legyenek találgatások! Mindenkinek megy a zöld kéz és köszi annak aki tudott segíteni! :)
2015. máj. 25. 21:22
 17/18 anonim válasza:
15%

Hát már ne haragudj, de te is olyan undorító vagy, mint anyád.

Nyakadat tekerném ki, ha megtudnám, hogy a Facebookomba turkálsz.

2015. máj. 25. 23:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem rád tartozik akármennyi idős is vagy!

Anyukáddal azért jobb lenne,ha beszélnél, legalább kérdezd meg mit akar.Maradni apáddal,vagy menni a szeretőjéhez?

2015. máj. 26. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!