Nem tul szigoruak a baratnom szulei?
Figyelt kérdés
A baratnom 15 eves. Ma azert nem johetett velem moziba, mert tanulnia kell. Oke, de unnep van, pihenhetne. Sokszor ellenorzik a hazijat, kikerdezik stb. Hazimunka is jut neki egy csomo es kertjuk is van, ahol munka van. Akkor pluszba sportol, ahonnan hozzak, viszik. A szulei ezt a sok kotelezettseget meg tok jo csaladi murinak allitja be. A baj az, hogy a baratnom szerint is jo ez igy, es nem tudok ra hatni, hogy lazithatna.2015. máj. 25. 17:41
21/25 anonim válasza:
Egyetértek 20-assal abban, hogy talán máshol kellene kereskedned. Ez a lány túl jó hozzád, kérdező.
22/25 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, én 15 évesen pont úgy gondolkodtam, mint te. Panelgyerek voltam, utáltam a nagyszüleim kertjében dolgozni. Kisgyerekként még élveztem, hogy barangolás, kutyákkal játszás, aztán egyre többet kellett kapálni. 20 év felett viszont úgy gondolom, mint a barátnőd. A kerti munka tök jó dolog, én szívesen járok barátom szüleinek a telkére, szőlőjébe dolgozni. Próbáld ki, lehet, hogy tetszeni fog. Ha sokat sportol és élvezi, nem megterhelő és nem akarnak akarata ellenére élsportolót csinálni belőle, akkor semmi gond. Sportolni mindenkinek kellene.
Egyetlen egy dolgot érzek túlzásnak, hogy a szülei 15 évesen ellenőrzik a leckéjét. Valószínűleg egyébként is megcsinálná, ha nem, akkor indokolt az ellenőrizgetés.
23/25 anonim válasza:
Mióta lettek ilyen elkényeztetettek és lusták a fiatalok, mint te? Mióta vannak csak elvárásaitok, pl. zsebpénz, bulizás, nyelvvizsga, jogis, egyeseknél autó is, meg különben is minden, amit megkívánsz, és cserébe miért áldozat elmosogatni, vagy segíteni rendbe tenni a kertet? Nagyon el vannak kényelmesedve a mai tinik, túl jó dolgukban azt sem tudják, hová növeljék még az önzésüket! Tisztelet a kivételnek (mint a barátnőd), de a többség itt a kérdésekben ezt mutatja. Elvárások, elvárások, de ha két fűszálat keresztbe kell tenni, akkor már a szülő a szemét. Úgy viselkedsz, mintha a barátnőd maga Hamupipőke lenne, akit kihasználnak a gonosz szülei :) Röhejes vagy! N31
24/25 anonim válasza:
Utolsó, a tinik többsége lázad ki ez ki amaz ellen. Mint írtam én is ilyen voltam, mint a kérdező, mondjuk nekem muszáj volt megcsinálni, mert családban volt a nagy kert. De jó esetben kinövi az ember ezt a hozzáállást. De abban egyetértek, hogy a kérdező barátnője jó, hogy így átlátja megérti a dolgokat. Valószínűleg gyerekkorától fogva játékosan szoktatták ezekhez a feladatokhoz.
25/25 anonim válasza:
Én semmi problémát nem látok a lány nevelésével. Engem is így neveltek csak kerti munka nem sok volt mert kicsi az udvar helyette én főzésnél segédkeztem. Nekem megérte. Szívesen vagyok a konyhában a párom meg imádja a főztöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!