Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok, milyen mély, bensősége...

Lányok, milyen mély, bensőséges élményeitek vannak apátokrol, milyen kellemes, közös események fűznek kizárólag hozzá?

Figyelt kérdés

főleg kamadszkorban, lll gyermekkorban

Írjátok le minél több élményeiteket, történeteiteket.

Csak nők válaszát várom

2015. máj. 21. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Sajnos fater sosem szeretett. Húgomat igen, bár vele sem volt szoros kapcsolata és nem is nagyon foglalkozott vele. De még mindig többet, mint velem. Nem is vagyok jóban ma sem faterral, volt amikor évekig nem álltunk szóba egymással, pedig egy fedél alatt éltünk...sőt, élünk a mai napig. Bár ha tehetném, akkor már 1000 éve elmenekültem volna tőle. 30/nő
2015. máj. 21. 15:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Engem vitt a Tiszára horgászni :)
2015. máj. 21. 15:25
 13/20 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gaz de a legelenkebb bennem az volt, hogy fogja a kezem, nezunk mas iskolasokat a iskola udvaron, kb10 eves vagyok es meglat valami kover gyereket es elkezdte enekelni:" digi dagi daganat, kergeti a halakat"

Keeesszzz😄😄😄😄

Persze evekkel kesobb ezt nekem enekelte meg tinikoromra ib ugy neztem ki mint egy hogolyo es az o unszolasanak hatasara esett le rolam a bebihaj😄😄😄

2015. máj. 21. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:

a szüleim elváltak, anyával éltem/élek, apukámmal is jóban vagyok azért. a legközelebbi, legmélyebb élményeim vele azok, amikor kiskoromban (6-12 éves koromig) minden évben elmentünk egy hétre kenutúrázni a baráti társaságával, nagyon jó emlékek ezek a kis kiruccanások :) (a tesómat nem vittük soha, ő nagyon izgága gyerek volt, nem bírta volna órákig a kenuban)

meg hogy nyaranta elmentünk a telkünkre egy hétre, vagy nyaralni Tiszafüredre (a nagymamám és a húgom is itt volt ezeknél) emlékszem, ahogy egész nap nyúztuk, hogy dobáljon minket a vízbe különböző módokon, ahogy a nyakába csimpaszkodtunk, és ahogy a telken minden nap elvitt minket ha kellett 6x is jégkrémezni, és a tesómmal azon versenyeztünk, hogy ki tud többet megenni egy nap.. :D

20L

2015. máj. 22. 13:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy sok konkrét dolgot tudnék írni, mivel rossz élményem nem is nagyon van apuval, így a jók eléggé egybefolynak.:)

De emlékszem, hogy kisgyerekként nagyon szerettem vele játszani. Vagy azt is eléggé megjegyeztem, mikor a mamáméknál elpusztult az anyamacska, ezért mi magunkhoz vettük az árva kiscicákat, és apuval ketten neveltük fel őket 3 hetes koruktól, cumisüvegen át etettük őket, és nagyobbként mindig másztak fel a lábunkra.:)

De a kedvencem talán az az arc, amit akkor vág, amikor meglát engem. Látszik, hogy örül annak, hogy lát. :) Pedig 18 vagyok, még itthon lakom, tehát mindennap látjuk egymást :D

2015. máj. 22. 14:14
 16/20 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Hát kisgyerekként volt, hogy konkrétan verekedtünk, persze nem úgy, hogy bajom essen, de mivel rendőr volt, tanult küzdősportokat is, és engem is megtanított az alapokra. Szóval én nekimentem, ő persze legyőzött, aztán meg kellett ígérnem, hogy jó leszek, akkor elengedett, de természetesen fél perc múlva már a nyakán csüngtem. Meg sokat is játszottunk, babákkal, ilyesmivel... Jó fantáziája volt a játékhoz, meg jó humora. Aztán megtanított mindenféle társasjátékra, logikai játékra. Később a beszélgetések olyasmikről szóltak, mint világnézet, értékrend, vélemény... Néha vitáztunk, mert nem mindenben egyezett, de ez is kellett. Sokat formált rajtam. Én elég filozofálgatós típus vagyok, ő pedig elemző és érdeklődő. A mai napig képesek vagyunk éjszakába nyúló vitákat lenyomni.
2015. máj. 22. 19:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Én mindig is apámra hasonlítottam jobban, vele voltam bizalmasabb viszonyban. Általánosban, ha rossz jegyet kaptam, akkor azt mindig apának mondtam el este(gyakran befeküdt mellém az ágyba elalvás előtt), ha valami hülyeséget csináltam, vagy összevesztem anyámmal, azt is vele beszéltem meg. Mikor még nem tudtam olvasni, ő olvasott fel nekem esténként.

Kamaszkoromban ezek a konkrét élmények már elmúltak, inkább csak az az érzés maradt meg, hogy tudom, hogy mennyire rá ütöttem, az összetartozás érzése. Könyvekről beszélgetünk, és látom rajta, hogy büszke rám, és arra, hogy ő nevelte belém az olvasás szeretetét. Meg borozni, sörözni szoktunk együtt(anya egyiket sem issza meg). Most is imádom, de már nem beszélünk annyit, pont azért mert nagyon hasonlítunk. Kamaszkorom óta anyával beszélgetek többet és mélyebben, pedig ő pont az ellentétem. Ettől függetlenül a mai napig ha apára gondolok, akkor nagyon nagy szeretetet és hálát érzek, és tudom, milyen hihetetlenül sokat adott nekem gyerekoromban, és ad a mai napig.

2015. máj. 24. 18:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Nagyon keveset volt velem, mert kamionozott, ráadásul alapjáraton is eléggé nehezen bánt az emberekkel. Vannak azért jó emlékeim pl strandoltunk, ovis voltam még, apám cseresznyét akasztgatott a füleire, meg az enyémre és könnyesre röhögtük magunkat.

mivel kamionozott sokat mentem vele ide-oda, beszélgetni nem nagyon tudtunk, de azért nagyon jó volt csendben lenni napokig a rémes anyám nélkül, na meg rengeteg gyönyörű helyet láttam.

6.-7-es lehettem, amikor dél-angliában voltunk (nemtom melyik megye) és nem értünk a lerakóhelyre péntek estig, egy falu mellett rekedtünk egy útszéli kis parkolóban, akkora volt hely, hogy éppenhogy nem lógott ki a pót vége az útra. körben mindenhol harsogó zöld mezők,derékig érő palakerítések, meg apró fehér virágú kisnövésű magányos öreg fácskák. vettünk egy kicsi, zöld-fehér, katicapöttyös gumilabdát a falusi boltban és apám megtanított fejelni.

Frissen a válásuk után, nyáron kimentünk a recski tóhoz kempingezni ketten apámmal. Egy hétig csülköt ettünk csülökkel a Mátraházai pihenőbeli büféből, megéltünk egy félelmetes de csodálatos vihart a tóparton, és hazafelé kis kanyarral menve két napig teszteltük a szépasszonyvölgyi borok minőségét. életünkben nem beszélgettünk annyit mint abban a néhány napban. azóta se...

2015. máj. 29. 00:49
 19/20 A kérdező kommentje:
utolsó, konkrétan mikről beszélgettetek a campingezés alatt, milyen témákrol, kérlek fejtsd ki bővebben
2015. máj. 30. 18:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Meséltem neki a gimis dolgaimról, tanárok, barátok stb, ő is mesélt néhány emléket. beszélgettünk a katonakoráról, hol-merre járt, mit csinált, sztorizott. Kajakészítésről is, mert ő imád főzőcskézni de otthon anyám mellett sose csinálta. Mivel Recsken voltunk, adott volt a téma, a 2.Vh, ezzel kapcsolatban mesélt nagyapámról, meg régi családi történeteket. De sokat hallgattunk is együtt, amolyan egyetértő csönd, tudod, az a meghitt fajta. Otthon sose volt nyugi, élveztem.
2015. máj. 31. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!