Lányok, milyen mély, bensőséges élményeitek vannak apátokrol, milyen kellemes, közös események fűznek kizárólag hozzá?
főleg kamadszkorban, lll gyermekkorban
Írjátok le minél több élményeiteket, történeteiteket.
Csak nők válaszát várom
végiggondoltam, de semmi
nincs egyetlen ilyen se, valószínűleg ezért nem is vagyunk jóban
ami még jó emlék, az se neki köszönhető (pl családi nyaralás)
a legtöbb emlékem róla vagy rossz vagy semleges
az egyetlen ami jó, még elsős voltam és ő vitt reggel az iskolába
hideg volt, de otthon felejtettem a kesztyűmet és fáztam, ő meg odaadta az övét
ennyi, ez a legjobb emlékem róla
16, majdnem 17 éves voltam mikor elváltak a szüleim, azóta itthon is sokkal jobb és nyugodtabb a helyzet, mindenkinek jobb így
vele meg havonta 1-szer találkozok 1 vagy másfél napra és ez bőven elég
mondjuk ő se tesz érte hogy bármi változzon, sose csinálunk közös programot, nem beszélgetünk és soha nem hív fel vagy érdeklődik mi van velem
szóval a kapcsolatunk nem is hiszem hogy valaha jobb lesz, de legalább tudom hogy nem miattam, én már sokszor próbáltam újabb és újabb esélyt adni neki
anyukámmal szerencsére nagyon jóban vagyunk, ez ellensúlyozza ezt, de azért valahol belül mégis bánt
tudom, jó emlékeket kértél (és le is írtam azt az egyet ami van), de gondoltam jó az ilyen hozzászólás is
Nekem sok van. Kiskoromban rengeteget marhultunk, sokat volt velem, mindig nyúztuk egymást. Később meg beszélgetni kezdtünk nagyon sokat, értelmes, széles látókörű ember, remek beszélgetőpartner. Szinte bármit tudtunk és tudunk a mai napig is együtt csinálni, sokszor megyünk bowlingozni, dartsozni, néha kártyázunk, együtt főzünk, iszogatunk... Ilyenek.
20/L
nekem sincsen semmilyen, pedig velünk él de évek óta egy szavunk nincs egymáshoz.
egy van, kisebbkoromban talán 4-5-6 éves lehettem. van is róla videó, hogy az akkori konyhánkban hülyéskedik velem, én meg annyira nevettem hogy kifolyt az orromon amit éppen ittam.
ezt amikor visszanéztem jót mosolyogtam. akkor még életvidám ember volt és nem utált a semmiért..
sajnálom ha nem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!