Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok, milyen mély, bensősége...

Lányok, milyen mély, bensőséges élményeitek vannak apátokrol, milyen kellemes, közös események fűznek kizárólag hozzá?

Figyelt kérdés

főleg kamadszkorban, lll gyermekkorban

Írjátok le minél több élményeiteket, történeteiteket.

Csak nők válaszát várom

2015. máj. 21. 11:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Most jól elgondolkodtattál ezzel... egyetlen jó élményem, hogy gyakran vitt magával mindenfelé, mivel kamionozott, később buszozott. De ennyi.
2015. máj. 21. 12:10
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

végiggondoltam, de semmi

nincs egyetlen ilyen se, valószínűleg ezért nem is vagyunk jóban

ami még jó emlék, az se neki köszönhető (pl családi nyaralás)

a legtöbb emlékem róla vagy rossz vagy semleges

az egyetlen ami jó, még elsős voltam és ő vitt reggel az iskolába

hideg volt, de otthon felejtettem a kesztyűmet és fáztam, ő meg odaadta az övét

ennyi, ez a legjobb emlékem róla

16, majdnem 17 éves voltam mikor elváltak a szüleim, azóta itthon is sokkal jobb és nyugodtabb a helyzet, mindenkinek jobb így

vele meg havonta 1-szer találkozok 1 vagy másfél napra és ez bőven elég

mondjuk ő se tesz érte hogy bármi változzon, sose csinálunk közös programot, nem beszélgetünk és soha nem hív fel vagy érdeklődik mi van velem

szóval a kapcsolatunk nem is hiszem hogy valaha jobb lesz, de legalább tudom hogy nem miattam, én már sokszor próbáltam újabb és újabb esélyt adni neki

anyukámmal szerencsére nagyon jóban vagyunk, ez ellensúlyozza ezt, de azért valahol belül mégis bánt

tudom, jó emlékeket kértél (és le is írtam azt az egyet ami van), de gondoltam jó az ilyen hozzászólás is

2015. máj. 21. 12:11
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Nekem sincs semmi, őszintén. Soha, sem gyerekként, sem kamaszként, sem pedig felnőttként nem voltam neki elég jó. Tipikusan ha volt sapka a fejemen, az volt a baj, ha nem volt sapka a fejemen, akkor pedig az. Nem is kötődtem hozzá soha, képtelen voltam. A mai napig neki áll ez feljebb. Ja, hogy mégiscsak jó emlék? Amikor anyám mellett benőzött és esténként elsompolygott a csajhoz. Örültem, hogy ilyenkor anyával lehetek kettesben és nem kell feszengenem és azon görcsölnöm, hogy vajon most épp mi nem tetszik neki.
2015. máj. 21. 12:21
 4/20 anonim ***** válasza:
66%
Semmilyen. Közös esemény sem volt sok, nemhogy kellemes.
2015. máj. 21. 12:24
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Nekem sok van. Kiskoromban rengeteget marhultunk, sokat volt velem, mindig nyúztuk egymást. Később meg beszélgetni kezdtünk nagyon sokat, értelmes, széles látókörű ember, remek beszélgetőpartner. Szinte bármit tudtunk és tudunk a mai napig is együtt csinálni, sokszor megyünk bowlingozni, dartsozni, néha kártyázunk, együtt főzünk, iszogatunk... Ilyenek.

20/L

2015. máj. 21. 12:31
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés olyan kétértelmű.
2015. máj. 21. 13:05
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap este gondolkoztam ezen és összesen három jó emléket sikerült összegyűjtenem apámmal. Az első, amikor gyerekkoromban féltem a vihartól, kivitt magával, kiültünk a ház elé és figyeltük a villámokat, így segített legyőzni a félelmemet. A második, amikor féltem a mély víztől és 8 évesen se tudtam úszni, összebeszéltek az úszómesterrel, hogy betesznek a mélyvízbe, közben ott van velem valaki. Azóta se félek a mély víztől és úszni is megtanultam:) A harmadik szintén hasonló. Akkor megvertek az iskolában, másnap alig mertem bemenni, állandóan gyomorgörcsöm volt, de azt mondta, hogy muszáj bemennem, mert különben egész életemben meg fogok futamodni mindentől. Azóta se fordítok hátat a problémáknak. Ha belegondolok, apám hatalmas támogató erő lehetett volna, ha egész életében így áll hozzá, de ezen kívül mindennek a szöges ellentétét csinálta és egyáltalán nem jó a kapcsolatunk, soha nem is volt jó és soha nem is lesz, mert képtelen érdekek nélkül hozzám fordulni.
2015. máj. 21. 13:06
 8/20 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló, kérlek, kifejtenéd bővebben, mit értesz az alaatt hogy gyerekként sokat marhultatok, nyúztátok egymást? később pedig miről beszélhettetek? Megtennéf, hogy konkrét, részleteesebb emlékeket írsz?
2015. máj. 21. 13:17
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
Ezeken válaszokon mi a jó francot lehet lepontozni? én írtam, hogy örültem, ha az apám nem volt otthon, mert soha nem feleltem meg neki. Valakinek ez miért fáj? Vagy csak vattacukor-álomsztorik esnek jól valakinek? Ó anyám...
2015. máj. 21. 13:26
 10/20 anonim ***** válasza:

nekem sincsen semmilyen, pedig velünk él de évek óta egy szavunk nincs egymáshoz.

egy van, kisebbkoromban talán 4-5-6 éves lehettem. van is róla videó, hogy az akkori konyhánkban hülyéskedik velem, én meg annyira nevettem hogy kifolyt az orromon amit éppen ittam.

ezt amikor visszanéztem jót mosolyogtam. akkor még életvidám ember volt és nem utált a semmiért..

sajnálom ha nem tudtam segíteni

2015. máj. 21. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!