33éves leszek, asszonykámmal anyámnál élünk. (nagyszülők az extrafeltét) -ők is itt. Kibírhatatlanok, átlagon túli szemétkedéssel, rosszindulattal megáldva. Elhúznánk azonnal, de nincs miből. Vélemény? Ötlet? Mit lehet itt tenni?
"bölcsész diploma,magyarságtudomány szak"
Ahhoz képest elég érdekes a helyesírásod és a stílusod.
Az én városomban például a McDonald's tele van bölcsészekkel de a többi bölcsész ismerősöm is feltűnik hasonló helyeken. Ettől függetlenül szerintem rohadtul szánalmas és sajnálatos dolog, ha valaki ott áll harmincakárhány évesen egy diplomával a kezében és fogalma sincs mihez kezdjen vele és úgy konkrétan az egész életével.. :(
asszonyka kezeltesse magát, aztán menjen dolgozni
mégis mire akarnátok ti gyereket?
Ismét:nekem nem kellett a diploma,nem érdekelt soha, csak hagyjanak már békén.Ennyi volt, erre kellett,pont.Anyám is belátta(későn) h az nem minden,rengeteg ismerőse hiába csinálta...téma lezárva!
Helyesírás:1 ideges vagyok,2,nem ez a lényeg.3 gyorsan kell írnom,hogy szokjam a gépnél gyorsan írást.
" elvettél egy mentálisan instabil nőt,
csak ne szaporodjatok!!!!!"Nos ezt azonnal befejezni!Hogy mered!
Magyarságtudományt ilyen néven a Kőrösi Csoma Sándor Magyar Egyetemen oktatnak, ott végeztél? Vagy hasonló helyen?
Sajnos ez az "egyetem" még csak nem is akkreditált, szóval egy Eltés magyar szakot végzett bölcsészhez képest sehol sem vagy, márpedig sajnos ők se nagyon válogathatnak a munkák között.
Én is így jártam egyébként, anyám diplomát akart nekem (de nem akármilyet mert akkor magamtól piacképesebbre mentem volna), egy jó nevű egyetemen végeztem tucatszakot - most pedig 80 ezerért ülök egy irodában.
Nekünk a külföld van tervben, szerintem az a legjobb - ott a mosogatásért fizetnek annyit hogy megélj belőle és ne csak vegetálj, a családtagokat is hátrahagyod.
A kezdőtőkét, kiutazást kell valahogy kiizzadni, ha már kimész Németországba szerintem vissza se gyere, jobb ott kint.
Tegnapról visszajöttem, mert érdekel a téma.
Kérdező, bírom a stílusod, az őszinteségedet és a lényeglátásodat.
A sok álszent válaszoló meg gondolkodjon el,vajon ő hogyan szokott szentségelni, ha baja van.
Te legalább vállalod, mindekinek válaszolsz.
Tanácsom viszont nincs, csak közhelyek, az meg minek.
csak rinyálsz
mindenki rossz, csak ti nem
anyád rossz
nagyszüleid rosszak
bezzeg TI! mit tudtok felmutatni? semmit. se munka. se karrier. se élet. se egy forint. SEMMITEK nincsen, és ezt ha tetszik ha nem, akkor magatoknak köszönhetitek! házasodni felnőttek voltatok, önállóan élni nem?!
A lényeg: 33 éves korodra, tehát 15 éve magad felelsz az életedért, a te felelősséged minden (!), ráadásul ketten vagytok, összesen egy db, 82 ezres fizetést tudtok felmutatni.
Egy darab kulimunkát és passz. 15 év alatt. Meg a teljesen üres zsebeteket. És ezért más a felelős meg a hibás.
Persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!