33éves leszek, asszonykámmal anyámnál élünk. (nagyszülők az extrafeltét) -ők is itt. Kibírhatatlanok, átlagon túli szemétkedéssel, rosszindulattal megáldva. Elhúznánk azonnal, de nincs miből. Vélemény? Ötlet? Mit lehet itt tenni?
Igazából csak a kérdést vagyok hajlandó elolvasni. Abban pedig már ott megütköztem, hogy 33 éves leszel, van egy "asszonykád" és még mindig a szülőknél éltek... na a baj itt kezdődik. Dolgozzatok mind a ketten és menjetek albérletbe. Ennyi. Akinek nem büdös a munka az elmegy dolgozni bárhová még a legutolsó gyári munkát is elvállalja, amíg nincs jobb. De ha ketten éltek 82 ezerből akkor feltételezem asszonyka a lusta vagy mind a ketten és a dolgozó emberek nyakán élősködtök.
Bármit tesznek a szülők, megérdemlitek.
Bocs,nem élősködünk.Volt asszonynak is munkája de betegsége miatt ott kellett hagynia.7 év után költöztem haza,volt asszonytól.Muter ajánlotta fel.Én melózok,építőiparban(bontjuk a vett házának nem kívánt részeit),de főnöknek minden szirszart megoldok...tereprendezés,fűnyírás stb)
asszony beteg,összeomlott.Egyébként 5 szakmája van(fotós,kereskedelmi stb)csak épp diploma nincs, mert akkoriban szegények voltak.De a diploma nem is lényeg.
Az albérlettel az a gond hogy olyanért fizetsz,ami sose lesz a tiéd.És mellette félretenni se tudsz.Asszony bnője is ezzel szívott.
Végül jogot végeztél, ha ügyvédnek akart?
Nem tudjátok itthagyni ezt az egész kócerájt és kimenni külföldre? Akár mosogatni is, annyi ismerősöm van már kint mindenféle diplomákkal (sajnos a magyar jog pont nem jó külföldre) és egész jól megvannak.
Ha van diplomád gondolom van nyelvtudásod is.
4:
" Elhúznánk azonnal, de nincs miből. Vélemény? Ötlet? Mit lehet itt tenni?"
Tehát erre koncntrálva lehet röviden. A szülők viselkdésévle ne kalkulálj, hanem az anygai, vagyoni lehetőségekkel kalkulálj,k és akkor tudunk segíteni.
röviden írd le, kinek mije van, a jövedelmt jó, hogy leírtad. Jöhetnek a megtakarítésok, az ingatlanok, mi kié, kik laknak benne, milyen jogcímen, stb.
Albérletben NEM azért fizetsz, hogy a tiéd legyen, hanem a lakhatásodért.
80 ezret kerestek ketten, 33 éves vagy, anyád nyakán élsz és sírsz? Miért nem mentek le valami munkát vállalni, saját lábra állni, mint minden ember?!
A szüleitek pénzére fáj a fogad, ők a mocskok, mert nem pénzelnek téged, aki még egy normális állást sem tudsz felmutatni? Mindenki szét, csak te vagy a tuti? Akkor hogyhogy 80 ezret keresel és anyáddal laksz a feleségeddel együtt?
Hogy te nem végeztél sem jogot, sem semmit, az tuti.
Érdekelne milyen diplomád van. De szerintem ezzel a stílussal semmilyen.
Keress vmi normális munkát, akár külföldön is. És az asszonyt is küldd el dolgozni. Ennyi idősen nem a szülők, nagyszülők nyakán kell élni. Nem kérnek tőletek rezsit, és még te panaszkodsz, hogy 1 fillért nem adnak... Itt nem velük van a legnagyobb baj, hanem veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!