33éves leszek, asszonykámmal anyámnál élünk. (nagyszülők az extrafeltét) -ők is itt. Kibírhatatlanok, átlagon túli szemétkedéssel, rosszindulattal megáldva. Elhúznánk azonnal, de nincs miből. Vélemény? Ötlet? Mit lehet itt tenni?
A stílusod bicskanyitogató.
"kár hogy nincs eutanázia"
Remélem, jó kezelőorvost választottál magadnak.
" Mikor rákérdek, mikor cseréljük a bejárati ajtót (lassan kiesik-6 éve terv a csere) nincs rá pénz."
Talán cseréld ki te és az asszonykád.
Te nem kamuzol?
"A klozett csapja folyik, már 2 hónapja. Rendesen. Sír a barom nagyanyám hogy sok a vízdíj. Meg kéne csináltatni, mondom. "
Ennyire gyökér hogy lehetsz??? Ingyen laksz ott wazze, csináltasd meg TE a csapot. Ilyen öntelt, unszimpatikus alakot, mint te, nagyítóval kell keresni.
ha 5 szakmája van a barátnődnek, akkor nem létezik, hogy egyikkel sem talál munkát. értem én beteg volt. még mindig? semmit nem tudna elvállalni?
ha más nem keressetek társakat akikkel bérelnétek egy albérletet. sokan csinálják így. lenne egy szobátok a barátnőddel, másik szobában másik pár. és a konyha/wc stb meg közös.
ha a barátnőd is dolgozna, akkor 2 fizetésből telne rá+kajára.
de elhiszem hogy életképtelenek vagytok, és nehéz felérni ésszel.
Kommentelek,sorban mindenkinek,hogy ne tünjünk fel ennyire sötét sz*rbarna színben :)
-Asszony azért nem dolgozik JELENLEG,mert volt egy méhen kívülije,aminél fél napon se múlt hogy már nincs,most meg ideggel van kórházban.
-Új csap,bejárai ajtó és társai.Nekünk gyűjtögetnünk kell,hogy mihamarabb léphessünk,és végre nem terrorizáljuk az ősöket.Anyám nem fogad el pénzt,(bár utána fejemhez vágja).az ajtó már akkor szar volt amikor még itthon se laktam.Anyámnak akkor volt pénze,mégse történt semmi.Egyébként minden javításnál,stb felajánlom hogy segítek,amit tudok.2 kezem, és pár dolgot meg tudok javítani.Felajánlottam egy új csapot is,fel is tettem,meg se köszönték.(ez konkrétan 1 éve volt a mosogatónál)
Az idegel,hogy még anyósom is aki agylágyulásban szenved, ha elmagyaráznak neki valamit, felfogja,és "jé ez milyen okos ötlet"alkalmazza onnantól,tehát fejlődik...no itt ilyen esélytelen...még a gyerek is ha lemondanak neki vmit,figyel rá,alkalmazza.Hasonló korú idős ismerőseim sincsenek ennyire gatyán agyilag...igazából az a fájó hogy sose voltak toppon....tehát kezdem azt hinni,szimplán semmi bajuk csak hülyék.Lehet?Szelektív hülyék.Tehát ami az élethez kell, éppen hiányosan elvégzik,de fejlődni nem képesek...ha nem költözünk el a vasgyárból,anno, nfaterékat már péppé verték vna a "norvégok" a kissebbség.Mindig gátjai voltak bármi újnak.Mi a f*znak nekem új bicikli,ott a régi...megy nem?akko? 9 éves gyereknek :(
Egyébként ha elhúzunk,tutira veszem,hogy meg lesz csináltatva minden.
(megsúgom halkan:mikor vidéken éltem,garázst ki akarták meszelni,meg picit megemelni a tető lejtését hogy ne ázzon be.Nos sikerült,320e ft árán...át*rták rendesen őket.Én nem tudtam jönni,1 nem szóltak,2 50 km-re dolgoztam vagyonőrként,ami nem egy rugalmas meló.
Jogi dolgok:ház anyám nevén.Nagyiék haszonélvezők.
Nekem kuss.Én elkezdtem tudni végre félretenni,meg eladogatni a fölös cuccaim,így van 200.Asszonynak van 600 kb.Persze fojamatosan gyűjtünk.Ami lomom nem tudom eladni,meg nem jó semmire, viszem a fémhulladékba,hogy fillérb**ás de sok kicsi ugyebár...és jó ha minél kevesebb cucca van az embernek költözéskor.(szívtam már meg ezzel úgyhogy tudom).
-bnője 2 gyerekkel szívta meg, sokáig míg volt férje nem rendezte a viszonyokat, albérletben kellett szenvednie, és
mindig 0-n volt.Ha volt pici pénze eltéve, bekrepált ez-az---nem lépett előre.Ez elég frusztráló tud lenni.
Stílus:no igen...ha az ember felhúzza magát,ki tud vetkőzni...sajna ez ilyen...most már máshogy foglamaznék,de nem tudom szalonképesebbé tenni a főszöveget,mert szerintem nem javítható.Bocsesz!Ha valaki tud erre vmit,jelezze kérem!
Senki nem mondta h jogot végeztem!Anyám akarta,de én nem.Nem is lett az.Diploma van,de csak h ne csesztessen vele...előnyöm nem volt belőle.
Bakker, a gyorsan írás úgy látom a helyesírás rovására ment,elnézést!
""A klozett csapja folyik, már 2 hónapja. Rendesen. Sír a barom nagyanyám hogy sok a vízdíj. Meg kéne csináltatni, mondom. "
Ennyire gyökér hogy lehetsz??? Ingyen laksz ott wazze, csináltasd meg TE a csapot. Ilyen öntelt, unszimpatikus alakot, mint te, nagyítóval kell keresni."
-nos nem én járok 3-4x fo**i ,mert lehetetlen kaját főz a nagyi,amitől 91 évesen agyára megyek a családnak(már ők is veszekednek vele).Én igyekszem nem útban lenni.Megtanultam 1 lavor vízben lemosdani, heti 1x engedek meg magamnak luxus fürdést.Ilyenkor félig nyomom a kádat, tiszta amerika vazzee!És ez semmi, képes vagyok überpofátlanul fél órát feküdni is benne.Ilyenkor dörömbölés,mert jönne f*sni.És én(mi) állandóan fürdünk,mindig foglalt a fürdőszoba.Párom hasonlóképp jár el.
Én hu**zni a kert végébe járok,hogy ne terheljem ezzel se a számlát.Sajnos a sz*rt még nem sikerült átdobnom a szomszédba,vagy teleportálnom, de ez is valami úgy érzem.
"ha 5 szakmája van a barátnődnek, akkor nem létezik, hogy egyikkel sem talál munkát. értem én beteg volt. még mindig? semmit nem tudna elvállalni?
ha más nem keressetek társakat akikkel bérelnétek egy albérletet. sokan csinálják így. lenne egy szobátok a barátnőddel, másik szobában másik pár. és a konyha/wc stb meg közös.
ha a barátnőd is dolgozna, akkor 2 fizetésből telne rá+kajára.
de elhiszem hogy életképtelenek vagytok, és nehéz felérni ésszel."
Ma nem olyan egyedi az esetünk szerintem.Van zsír kormányunk aki gondoskodik erről.
Bnőjével gondoltam,hogy betársulhatnánk, de ugye garzon,neki 2 gyerkőc...esetleg ha nagyobb albérlet...de mikor ez beugrott és megbeszéltük hogy szólunk neki, addigra rendezte a tul.viszonyokat a volt férjével a közös lakása felett...más ismerős nincs.
Egyébként van ismerős akinek 13!!!papírral igazolt szakmája van és mégis volt hogy fél évig mknélküli merészelt lenni.1xűen azért,mert nem talált munkát.
De ismétlem, most azért nem dolgozik asszony,mert beteg,kórházi kezelést kap.Sok évi eltemetett sz*rt már nem bírta az idegrendszere.Tehát nem lusta, nem munkakerülő.
Kérdező, van egy érdekes stílusod, az biztos :)
Most mi mit tehetünk? Pénzt sem munkát ne itt keress. Kapjátok össze magatokat, és kicsit több szeretettel és elfogadással közelíts emberekhez. Tudod, "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!