Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti ebben az esetben nem...

Ti ebben az esetben nem éreznétek azt, hogy befásult a gyereketek? 12/L

Figyelt kérdés

Az álmom az, hogy felvegyenek egy suliba, barátokat szerezzek, új dolgokat tanulhassak, és kitűnő tanuló legyek. Természetesen teszek is érte, rengeteget tanulok és nyitott vagyok az emberek felé.

A szerelem viszont egyáltalán nem szerepel a terveim között és ez már ezer éve így van. Ha valaki a fiúkról kérdez, akkor egy tőmondattal lezárom a beszélgetést és témát váltok.

2015. máj. 19. 20:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10-es: Igazad van, pár hét múlva 13 leszek.

Köszönöm a válaszokat. Az osztálytársaim 60%-ának van valakije és mindenkinek tetszik mindenki, ezért feltételeztem azt, hogy valami probléma van velem. :/

2015. máj. 20. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Mert az menő. Valójában lehet hogy sok korodbeli sem tud még mit kezdeni az ellenkező nemmel de gyereknek lenni ciki szóval úgy tesznek, mintha. Mindig rám jön a röhögés amikor 12-13 évesek mesélik hogy ők ,,járnak" :D mekkora szerelem lehet... az meg hogy mondogatják hogy ez tetszik meg az, az sem mindig igaz csak hát valakinek tetszenie KELL mert mit szólnak ha nem.

Rólam még gimis koromban is azt terjesztették, hogy a lányokat szeretem mert nem láttak senkivel smárolni a folyosón. Szard le az osztálytársaidat, belül még a gyerekekhez álltok közelebb, hiába kezdett a testetek már érni. Ráértek. Sose szégyelld magad amiatt, hogy nem akarsz másnak tűnni, mint amilyen vagy.

2015. máj. 20. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!