Anyukám nagyon ellene van a stílusomnak. (Rocker vagyok) Apa már kevésbé. Mit tanácsoltok, mit csináljak?
Döntsd el, vagy a kaja, vagy a tapéta. A szüleidnek még a gatyájuk is rámenne.
Gondolom elég fiatal vagy. Szinte minden tini átmegy ezen a rocker korszakon, de előbb-utóbb nagy valószínűséggel ki fogod nőni.
Véleményem szerint túlreagálod a dolgokat.
Én is rocker vagyok, de soha ki nem nézték volna belőlem. A szobám poszterekkel volt tele, nem kapásból tapétáztattam... az elég ízléstelen lenne, nem gondolod?
A flegmaságból vegyél vissza, mert elkényeztetett idióta libának/p*csnek fogsz tűnni, nem nagymenő rockerfajzatnak, hidd el. A haverjaid pedig gondolom pont ugyan ilyenek, a rocker kinézet gondolom még rá is tesz egy lapáttal, hogy a szüleidnek ne tetszenek. Attól, hogy rockerek vagytok, nem kell flegma parasztnak lennetek.
A valódi rockerek segítőkészek, bármikor lehet számítani rájuk, nem bunkózással lesznek nagyok az emberek szemében...
Jó anyádék már régen elfogadtak, kb. még mikor meg sem születtél csak tervben voltál.
Az, hogy a percenként változó tini sz@rságaid miatt nem fognak százezereket költeni meg evidensnek veszik, hogy ne az újdonsült 2 perces haverjaiddal lógjál minden nap az nem azt jelenti, hogy nem fogadnának el.
5-ös vagyok. Én 21 és rocker :) Nem kell azt kinőni, sőt. Csak a divat rockerséget szokás kinőni, azok flegmáznak.
Megjegyzés: látom megjött a napi unatkozó troll, aki mindenkit nekiállt lepontozni...
Nem a zenei izlesed a bajuk, hanem, hogy flegma avagy es attol tartanak, ahogy telik az ido, egyre inkabb az leszel. Tesom volt ugyanilyen helyzetben. O iskolakerulo lett es rendorsegi ugyei is lettek.
Tanacsolnek par dolgot, ha nem haragszol: gondolj a szuleidre (es a csaladodra), mi lenne ha a helyukben lennel. Ok felelosek erted, ha barmi bajba kerulsz, ha netan baleset er kozben, nekik okozod a legnagyob serelmet. Gondolj a jovodre is, mert jo dolognak tunik ma logni a sulibol de vajon jo lesz megbukni par tantargybol vagy az erettsegin, vagy mi van ha nem vesznek fel abba a suliba ahova mennel? Gondolj a celjaidra is! nem kell, hogy csak a tanulasnak elj es elzarkozz de a haverok mellett legyel felelosseg- es kotelessegtudo is mert ugye nem lenne jo egy lezullott csoro rockerkent egyszer csak arra ebredni, hogy az elet elszallt mellolled amig a haverokkal buliztal?
Nem mondom, hogy Te tuti olyan vagy aki csak a bajt keresi es kimarad ejszakankent, ne erts felre! Csak konnyu beleesni, mint emlitettem, a batyam peldajarol tudom aki jo tanulo volt es szeretett a csaladjaval lenni mignem bekerult egy rossz tarsasagba....
Pár év múlva röhögni fogsz ezen a kérdésen és nem azért mert kinövöd a rocker korszakod, hanem azért mert kilépsz a kamaszkorból.
Az egyedi tapéták egy vagyonba kerülnek, a szüleid meg nem akarnak valami olyasmiért sokat fizetni ami lehet, hogy nem fog tetszeni fél év múlva.
Ha a kedvenceidet szeretnéd látni a faladon keress róluk neked tetsző képeket és nyomtasd ki őket. Olyat és annyit raksz fel amennyit akarsz/ a szüleid engednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!