Mit tanácsoltok, mit tegyek?
Mostanába úgy érzem bolond vagyok. Tükörbe nézek és fogalmam sincs kit látok, de hogy nem magamat az biztos. Egyre többször van, hogy teszem a dolgom, megy az élet és hírtelen eljön egy pont amikor összeesek és csak kitör belőlem a sírás (ez pár percig tart). Aztán magam elé nézek..várok, hogy ne látszódjon meg hogy sírtam aztán megy tovább folytatom amit csináltam.
A szüleim elváltak, már több mint 2 éve, de csak rosszabb a helyzet. én vagyok a fal közöttük..
Sajnos anyával is olyan a kapcsolatunk, hogy nem nagyon tiszteljük egymást, persze nem beszélünk csúnyán egymással, de kedvesen se. Nem kapok tőle szeretetet, nem emlékszek mikor ölelt és puszilt meg utoljára. Támogatni se szokott a célom elérésében. Nem kérdezik meg soha hogy mit érzek.
Tudom nagykorú vagyok, de még tanulok, melózok mellette de nem kapok annyit hogy eltartsam magam.
Köszönöm hogy végig olvastad
19/L
Ez a sírásroham és egyéb hangulatingadozás mindenkire jellemző 16-25éves korig szerintem. Próbálj pozitívan hozzáállni mindenhez még a rossz dolgokhoz is és ne engedd, hogy elrontsa bármi is a kedved. Hallgass jó hangulatú zenéket és tereld el a rossz gondolatokat. Van egy jó könyv A Titok a címe azt ajánlom nem hosszú még is valamilyen szinten hatásos a problémák ellen.
Elkeseríteni nem akarlak de szerintem már nem igazán lesz olyan a kapcsolatod a szüleiddel a közeljövőben mint esetleg régebben volt. ( Nem tudom milyen lehetett régen)
Mostmár 19évesen akár egy párkapcsolatban is keresheted nyugodtan a szeretetet és nem muszáj a szülők szeretetére támaszkodni. Szóval én azt tanácsolom ha nincs barátod valahogy szerezz egyet és egyből nem lesz szükség a szülők szeretetére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!