Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg, hogy nem...

Miért nem érti meg, hogy nem szeretnék írni a srácnak? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm, idén ballagott a gimiből.

Eddig nem voltunk túl jóban, van pár közös barátunk, de ennyi. Viszont pár hete jóban lettünk, ez volt a 3. szombat, hogy hajnalig együtt lógtunk (fel sem tűnt pl, hogy fél 6 van és világosodott). Snapchaten is felvett, de ezen kívül nem beszélgetünk, meg semmi.

Viszont anyukám óvodavezető és júniusban lesz náluk valami családi nap és mondta, hogy beszéljek már a sráccal, hogy Ő és pár barátja, akik még bmx-eznek, tartsanak valamilyen látványosabb bemutatót. Nem az a divat biciklis, akinek tiszta rozsda az egész kerója és annyi neki a bmx, hogy szerencsétlenkedik a város közepén. Versenyekre járnak, tehetséges, meg minden. Szerintem a háta közepére nem hiányzik neki egy csapat kisgyerek...

Meg nem is tudom, hogy mégis hogy kellene ezzel írnom neki, nem akarom leégetni magam ezzel. Szóval mondtam anyának, hogy nem írok neki, ezen szinte megsértődött, hogy ő mindent megtesz nekem, csak egy szavamba kerülnek a dolgok, nem randira kell hívnom, csak megkérni erre, stb stb. De én akkor is félek, mert nagyon tetszik nekem és félénk vagyok.

17L

2015. máj. 18. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Kerdezd meg anyukadtol, hogy mennyit szannak ra a fiuknak adni hogy eljojjenek (hany ezer forintot).
2015. máj. 18. 16:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez hogy jön a kérdésemhez??
2015. máj. 18. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Ha erre azt válaszolja anyukád, hogy semmit, akkor megmondhatod neki, hogy nem jön el ingyen, ő is pénzből él.
2015. máj. 18. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem akarod megkérdezni, mert félénk vagy, vagy azért, mert nem akarod, hogy terhes legyen neki a bemutató?

Ha az első, akkor szerintem ilyen hajnalig tartó bulik után miért ne tehetnéd, ha a második, akkor mondd meg anyukádnak, hogy egyszerűen nem szeretnéd és kész.

2015. máj. 18. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
34%

Aha, tök jól elvagy vele, meg hajnalig lógtok, dugtok, stb., de közben meg félénk vagy, aki egy nyomoronc levelet nem tud megírni neki.

Ellentmondás rulez!

2015. máj. 18. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szeretnél írni a srácnak?
2015. máj. 18. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Elég tinédzseresen gondolkozol... Semmi égő nincs abban, hogy ezt megkérdezed. És gyerekek előtt fellépni sem égő. Plusz a fellépés előtt/után tudsz vele személyesen is beszélgetni nem csak online, szóval ha randira félsz is elhívni, legalább van ürügyed a találkozásra. Még akár imponálhatsz is neki ezzel, hogy érdemesnek tekintitek kisgyerekek előtt fellépni akik ugye igen befolyásolhatók és nem mindegy milyen példa van előttük.
2015. máj. 18. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
5-ös, idézd már nekem légyszives, hogy hol említette meg a kérdező, hogy "dugnak".
2015. máj. 18. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérés egyáltalán nem gáz, családi nap lesz, tehát vegyes társaság, a kisgyerekek meg biztos halálra csodálnák a barátodat a műsor miatt. Szóval az, hogy biztos a háta közepére sem kívánja őket, szerintem nem igaz, hagyd, hogy ő döntse el. Az viszont igaz, hogyha egy rendezvényre hívják őket fellépőként, akkor illik valamilyen ellenszolgáltatást adni cserébe. Kérdezd meg anyukádat, mivel szeretnének fizetni nekik. Ha szimplán csak szívességet akar kérni kihasználva az ismeretségedet, akkor azt tegye ő, mert te nem használod ki a barátaidat.
2015. máj. 18. 17:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nem jár érte pénz, lehet a barátod akkor is szívesen vállalná, csupán hobbiból (vagy referenciának) a műsort, de akkor az úgy is add elő neki, hogy csak egy lehetőség, amin részt vehetnének, ha kedvük tartja. Ne szívességet kérj, hanem információt közvetíts.
2015. máj. 18. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!