Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök a srácnak? Vagy valaki ezt érti?
A lényeg az,hogy van egy srác,3 vagy 4 éve találkoztam vele először. Első látásra , mindenem bizsergett és el nem tudom mondani,h milyen hatással volt rám. Azóta akárhányszor találkozom vele elfog ez az érzés és nem tudok tőle szabadulni. Tavaly nyáron játszóteret építettünk és ő is ott volt. Akkor elég sokat beszélgettünk, főként hülyéskedtünk egymással,de amikor rám néz...valahogy a szemei csillogása úgy megfog. Sohasem értettem mi ez. Van egy húga akit nagyon szeretek és rengeteget szoktam vele beszélgetni. És miközben beszélgetem vele, ő mindig oda jön. Pl.hugi fázol? stb...
Van egy másik fiú testvére, akivel még életemben nem beszélgettem. Olyan fura,h csak vele. De a másik srác soha sincs ott ahol én.
Megint találkoztam vele...játszótér megnyitója volt. Később mentem csak le, háttal leültem a padra. Hátra néztem és azt vettem észre,h össze néztünk. Mindenem bizsergett. Utána oda mentem ,mert öcsém ott játszott ahol ő volt. Húga is oda jött velem. Leültünk ketten a földre és szintúgy valamilyen üggyel oda jött és leült velem szemben. Elkezdett mindenféléről dumálni nekem. És jézusom a szemei, úgy csillogtak:D Aztán húga megtalálta a fényképeket a gépemen és a barátommal ott voltunk rajta. Miután megtudja,h van barátom. Folyamatos kérdezgetett. Ki ő ? Mit csinál? Hol lakik? Én meg leállítottam,h mi ez kihallgatás? Aztán a szemébe sütött a nap és az árnyékomban akart feküdni,de nem hagytam. Nem hagyhattam,mert a szemei ahogy rám néztek. Utána mondta,h neki is van barátnője. Hú,de féltékeny lettem.:S Aztán elment, végre. Megkönnyebbültem.Nem akarom a barátomat bántani,d ezek ellen az érzések ellen nem tudok mit tenni. Hozták a kaját,és leültem a székre, valahogy szembe ült velem ,de már nem tudom,h került oda.Képeket nézegettünk ,h milyen volt a munka tavaly. Folyton beszélgetés kezdeményezettet velem. Már nagyon kínosnak gondoltam,de egyben nagyon is élveztem. Végig csillogott a szeme. Most kezdett el dolgozni, arról is beszélgettünk. Azt hittem,h már békén hagy. Ezek után húgával voltam. Wc-re mentünk és csak egy wc volt. Persze melyik? Hát a férfi. Jött egy pasas, és mondta,h mi van uniszex a wc? Visszamentünk és egyik játékra felültünk. Egyszer csak megjelenik...Hugi fázol? Aztán befeküdt mellém a libikókába. El meséltük neki a wc-s storyt. Erre meg megkérdezte tőlem,h smároltam-e lánnyal. Én meg, mondtam neki,h nem.Erre én vagyok az első aki ezt mondta.(utána halkan,h még a barátnőm sem...)Feltettem a kérdést magamban akkor én vagyok az első??? Mi van? Utána meg mondja,h ha 3-as ban szeretne szexelni nekem szól elsőnek. Én csak lestem,h mi van. Beszéltünk még pár szót, és haza mentünk.
Értelmes véleményeket kérek! Segítsetek!!! L20
Hát... valószínűleg bejössz neki, csak neki is van párja, meg neked is. Több lehetőség van.
1. Leültök beszélgetni, és elmondjátok egymásnak az egymás iránti érzéseiteket. Őszintén. Mindketten szakítotok a párotokkal, összejöttök, happy end.
2. Szintén leültök, megbeszélitek, de nem szakítotok a párjaitokkal. Ekkor marad a vágyakozás.
3. Kerülgetitek egymást továbbra is. (Legrosszabb.)
Szóval szerintem őszintén, mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!