Bunkóság "kopogj" táblát rakni az ajtómra?
19 vagyok, és a családban mindig mindenki kopog, pl. én is, az öcsém ajtaján, vagy apukám az én ajtómon... De anya mindig elfelejti, pedig már számtalanszor figyelmeztettem.
Ne gyertek azzal, hogy mert titkolnivalóm van; igen, van, például az előbb SZÍNEZTEM ( :D ), amiben semmi titkolnivaló nincs, de azért inkább belöktem volna a fiókba... Na meg amikor öltözök, és random bejön a szobámba, elvesz egy körömlakkot, "jobb" esetben elkezdi újságolni az aktuális pletykát - ami teljesen jó, csak nem bugyiban szeretném végighallgatni.
Tudom, költözzek el. Tervbe is van véve. Zárat nem cserélek, nem is szoktuk zárni az ajtókat, csak a fürdőszobát.
Anyukák, ti ezen megsértődnétek? Ill. a többi családtag nagyon bunkónak, vagy csak mérsékelten bunkónak fog tartani? (aranyos táblát csinálok... csillámmal meg ilyenekkel ^^)
Nem tudom, mi a bejárati ajtót szoktuk zárni, azt is csak éjszakára, vagy ha nincs otthon senki. Retesz már volt fenn, de leszedtem, mert engem zavart, hogy állandóan el vagyok zárva :D Mert ha a színezős példát vesszük, tényleg töltsek 2 órát zárt ajtók mögött azért, hogy anyukám ne lássa, hogy a 19 éves "böszmenagy" gyereke kifestőzik? :D
Akkor a következő színezőm a tábla lesz :) És lehet, hogy beszerzek én is egy kopogtatót, királyul hangzik!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!