Nevelőapám egy bunkó mit csináljak?
Két éve él velünk, tesómmal, velem és anyámmal de egy tulok. Nem tudom anyám miért jött össze vele, akármit mondok neki egyik fülén be a másikon ki. Múltkor is kérdeztem tőle, hogy milyen volt a napja erre annyit válaszolt, hogy "azt ballagjál odébb, te".
Anyám szerint csak poénkodik, de szerintem inkább egy tuskó. Egy évem van vissza még a suliból, anyámat szeretem, tesómat is, csak ez az ember ne lenne itt, mit tehetnék?
17f
Egyes, ezt ugye nem gondoltad komolyan?
Kérdező, szorítsd minimálisra a kapcsolatod vele, az pedig édesanyád dolga, hogy miért vele van. Gondolom, fel lennél háborodva, ha édesanyád azon mesterkedne, hogy távolítsa el mellőled a barátnőd, mert neki nem tetszik, ugye?
Én is utálom a nevelőfateromat, mondjuk anyámat se kimondottan szeretem.
De az enyém is ilyen, egy s*eggarc.
Keveset is vagyok itthon, mert amikor egyszer véletlenül itthon tartózkodom napközben, egesz nap azt hallgatom "Riháááárd, moss már fel, Rihárd, vidd ki a szemetet, Rihárd főzz már valamit" ezzel párszor nem is lenne gáz, meg nyilván én is itt lakok, csak kiveszem a részem, de o eközben a kanapen tesped az okádék sőrhasával. Fúj, hanyok ha rágondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!