Bunkóság "kopogj" táblát rakni az ajtómra?
19 vagyok, és a családban mindig mindenki kopog, pl. én is, az öcsém ajtaján, vagy apukám az én ajtómon... De anya mindig elfelejti, pedig már számtalanszor figyelmeztettem.
Ne gyertek azzal, hogy mert titkolnivalóm van; igen, van, például az előbb SZÍNEZTEM ( :D ), amiben semmi titkolnivaló nincs, de azért inkább belöktem volna a fiókba... Na meg amikor öltözök, és random bejön a szobámba, elvesz egy körömlakkot, "jobb" esetben elkezdi újságolni az aktuális pletykát - ami teljesen jó, csak nem bugyiban szeretném végighallgatni.
Tudom, költözzek el. Tervbe is van véve. Zárat nem cserélek, nem is szoktuk zárni az ajtókat, csak a fürdőszobát.
Anyukák, ti ezen megsértődnétek? Ill. a többi családtag nagyon bunkónak, vagy csak mérsékelten bunkónak fog tartani? (aranyos táblát csinálok... csillámmal meg ilyenekkel ^^)
Én lánylétemre olyat raktam ki,hogy: Kopogjál, vagy lefejellek! :D
tehát a válasz: nem.
Kopogni illik, főleg ha az embernek már 19 éves a gyereke, ennyit privát szféra a minimum, de én nem látom a garanciát arra, hogy egy táblától kopogni is fognak.
Talán dafke nem. Van akinek jön, van akinek nem.
régebben nekem is volt kiakasztva egy tábla . én nyomtattam , az egyik felén valami olyasmi volt, hogy kérem ne zavarjanak (pl ha délután aludtam) a másik felén meg, hogy kérem kopogjon! valami ilyesmi már nem emlékszem pontosan.
előtte sose kopogtak, aztán szép lassan "rászoktak" ennek már 5-6 éve, azóta rég le is vettem.
mindig kopognak. én is 19 vagyok.
szerintem érthető a kérdésed, felesleges volt írni, hogy "tudom, költözzek el" mert azért ez nem olyan nagy horderejű dolog, ami miatt költözést kéne javasolni.
de szerintem egy elhúzható retesz is megoldás. én amíg öltözök addig ráfordítom a kulcsot az ajtóra, mert elég szégyenlős vagyok, ha mégis kopogás nélkül jönnének be? :D
amúgy is a leírtak alapján jól kijössz anyukáddal, nem hiszem hogy megsértődne emiatt.
hiszen gondolom te se csörtetsz be a hálószobájukban amikor zárt ajtó mögött van bent apukáddal.
csak kopogás után.. szóval biztos megérti
"(aranyos táblát csinálok... csillámmal meg ilyenekkel ^^)"
De cuki vagy, mintha csak én írtam volna! :DDD
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!