Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összeverekedtem az anyámmal....

Összeverekedtem az anyámmal. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok,családi házban élünk ketten anyámmal.Ma délelőtt poénból 3x úgy csapott fejbe,hogy az egyik kezét odatette a fejemre és voltaképp így csapott a saját tenyerébe erősen.Akkor kértem,ezt ne csinálja többet,mert így is fáj,belerezonál a fejem,ami amúgy is fáj,mert beteg vagyok,arcüregyulladásom van.

Erre fél órája közölte velem,hogy kedden délután vigyek föl vele a temetőbe egy nagy zsák virágföldet.Én mondtam neki,h meglátom még mi lesz kedden,ne ossza be az időmet.Ez nem tetszett neki és bejött a szobába,majd megint úgy vágott fejbe,mint reggel,majd hátba is vágott.Erre én erősebben ráütöttem,majd ő visszaütött,erre én rávágtam a kézfejére egy hatalmasat.Ez fájt neki és elkezdett szídni,erre én mondtam neki,hogy ha még1x megüt,eltöröm a kezét.Erre elborult az agya,visszarohant a szobába és tiszta erejéből arcon vágott 2x egymás után,majd én dühből visszaütöttem,majd ő is így tovább.Közben meg szídkozódott...

Ez történt.Én voltam a hunyó? Sosem "vesztünk így össze" még.Most elég xarul érzem magam,de nem érti meg,hogy az ütögetés nekem nem poén.

2015. máj. 17. 17:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező!

Annyira azért ne utáld magad, és megszakadnod sem kell a bocsánatkérésben.

Felnőtt vagy, nem gyerek. Ne csapkodjon.

Remélem, túl tudsz lépni rajta simán.

2015. máj. 17. 18:44
 12/18 anonim ***** válasza:
93%
Anyukád meg örülne, hogy legalább Te megmaradtál neki, és becsülne meg.
2015. máj. 17. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:
4%

Az én anyám agresszív alkoholista. Sokszor előbb ütött, utána kérdezett. Sokszor úgy megvert, hogy ömlött az orromból a vér. A nővérem kezét eltörte a nagy anyai szigor közepette. Volt olyan, hogy a fejemet az írósaztalhoz csapkodta újra és újra a hajamnál fogva. El se tudom mondani hányszor volt ökölben mindkét kezem, és hányszor gondoltam rá, hogy elég volt, most megfordulok, és eltöröm a kezed, felpofozlak. De nem tettem. Akármilyen pocsék alak mégicsak az anyám. A felgyülemlett agressziómat levezettem egy aikido edzésem, sőt lány létemre elmentem bokszolni is, hogy kiadjam minden dühömet.

Te meg állításod szerint jóba vagy anyáddal és megpofozod?? Hát ne haragudj, de a te bűnöd aljasabb mint anyád bűne.. Pedig ő is hibás.

2015. máj. 17. 20:41
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogyha az egyik fél idióta és addig provokálja a másikat, amíg el nem szakad a cérna, akkor mindkettőt egy kalap alá veszik. Ha valaki odajönne engem ütögetni, amikor arcüreggyulladásom van, lehet, hogy visszakapná, próbáljátok ki egyszer, milyen. Amúgy én is verekedtem már össze anyámmal, az is hasonló szitu volt. Szerintem érezze magát inkább ő rosszul, hogy felnőtt létére úgy viselkedett, mint egy 2 éves.
2015. máj. 17. 20:44
 15/18 anonim ***** válasza:
22%
Nővér vagy és ennyire tudsz viselkedni? Jézusom :( Mit művelhetsz a betegekkel?
2015. máj. 17. 20:48
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem,nem pofoztam meg az anyám,ő engem.Én a kezére ütöttem rá.De ezt le is írtam.

Mind1,már megbeszéltük a dolgot én bocsánatot kértem,ő is bocsánatot kért.Anyámnak azóta is lelkiismeret furdalása van,hogy arcon csapott.

Azt,hogy én milyen nővér vagyok,ez alapján minősíted?Érdekes felfogás.Te gondolom egy szent vagy,aki sosem hibázott még életében.Ne izgulj,sosem bántottam beteget és nem is fogok.;)

2015. máj. 17. 22:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen,arcüreggyulladás,fejfájás,láz.Ilyenkor az ember nehezen viseli,ha csapkodják a fejét.
2015. máj. 17. 22:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Örülök hogy megbeszéltétek. Mi tortent a testvereiddel, es hany evesek voltak? Őszinte részvétem.
2015. máj. 17. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!