Hogyan tűnjek el úgy, hogy a szüleimnek ne okozzak fájdalmat vele?
Mindig mindenre van megoldás, csak türelmesen meg kell VÁRNI, mert ez köztudott dolog, hogy az élet kiforrja magát !!! És nincs olyan, hogy semmisem történik, mindig van valahogy. :D
UI: Beszélgess a szüleiddel ezekről a problémákról.
Ne hisztizz már a semmire, b@z dmeg! Még olvasni is hányinger!
Neked szr, mert eltosztad az érettsgéit?! Húha, nem kell belehalni.
Elmész okj-sra, aztán újra írod, nagy ügy.
Nekem meg 26 évesen diplomásként nincs munkám, és lehet, hogy meghalok a kóros soványságom és a sugárkez. miatt. Ja, és előtte hat évig lelki terrorban éltem, rettegtem otthon lenni, mert épp mi lesz a baj, miért fogna ordítani velem (mostohaanyám)...
Nem tudlak sajnálni, bocs.
Utolsó: nagyon sajnnállak de felesleges a válaszod. 1 nyilvan mindenkinek első sorban aga problémája a legnagyobb 2 mindig lehet találni olyat, aki rosszabb helyzetben van nálunk,van aki meg nálad sokkal rosszabb helyzetben van és mégse "nyivákol".
Arról nem beszélve, hogy a fizikai jóllét messze nem minden, nem elég.
Kérdező: írtam privátban!
"Szinte rettegek attól, hogy ha most véget ér a suli és nem jutok be az egyetemre mi lesz velem."
Es akkor mi van? Tanulsz es jovore ujra megprobalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!